Eğitimspor Yönetiminden Çelik'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Eğitimspor Yönetiminden Çelik'e Ziyaret

Eğitimspor Yönetiminden Çelik\'e Ziyaret

Eğitimspor'un yeni yönetimi, Batman Milli Eğitim Müdürü ve Eğitimspor Kulüp Başkanı Mehmet Çelik'i makamında ziyaret etti.

24.09.2014 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014-2015 Eğitim –Öğretim yılı, Eğitim spor Kulübünün yeni yönetimini makamında kabul eden, Milli Eğitim Müdürü ve Eğitimspor Kulüp Başkanı Mehmet Çelik, Eğitimspor kulübü çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çelik; "Eğitimin önemli ayaklarından biri beden eğitimidir, bu açıdan spor eğitimin olmazsa olmazları arasındadır. Spor öğrencilerde zekâyı arttırdığı gibi beden terbiyesiyle sağlıklı ve ahlaklı bireylerin yetişmesinde, eğitimin önemli bir yöntemidir. Toplum için sporda en önemli başarı, kazanılan güzel ahlaktır. Bu bakımdan Eğitimspor'un hedefi öğrencilerimizde güzel ahlakın yerleştirilmesi ve örnek teşkil edecek davranışlar sergileyerek, toplumun özlemini duyduğu fair-play kurallarını yaşatmasıdır. Yeni eğitim öğretim sezonunda, Eğitimspor bünyesinde spor yapan öğrencilerimize ve tüm sporcu gençlerimize başarılı bir sezon diliyorum" diye konuştu.
Toplam 7 dalda spor faaliyeti yürüten Eğitimspor; futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atletizm, tenis ve satranç dallarında olmak üzere toplam 654 sporcuyu bünyesinde bulundurmaktadır.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Eğitimspor Yönetiminden Çelik'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement