23 Nisan Töreninde Berkin Elvan Protestosu - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Töreninde Berkin Elvan Protestosu

23 Nisan Töreninde Berkin Elvan Protestosu

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu öğrencilere ödül vermek için sahneye çıktığı sırada 'Berkin Elvan Ölümsüzdür' pankartı ile protesto edildi.

23.04.2014 16:11  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun öğrencilere ödül vermek için sahneye çıktığı sırada biri kız iki çocuk 'Berkin Elvan Ölümsüzdür' pankartı açıp slogan attı.

POLİS ARACINA BİNMEK İSTEMEDİLER

Bunun üzerine çocuklar polisler tarafından yaka-paça gözaltına alındı. İki çocuk, Eyüp Merkez Polis Amirliği'ne getirildi. Burada yapılan işlemlerin ardından çocuklar sağlık kontrollerinden geçirilmek üzere Eyüp Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis aracına binmek istemeyen çocuklar slogan attı.

DİKKAT ÇEKEN TİŞÖRTLER

Polisler, çocukları sürükleyerek araca bindirdi. Çocukların üzerlerindeki Berkin Elvan'ın fotoğrafı bulunan ve altında 'Adalet İstiyoruz' yazılı tişörtler dikkatleri çekti. 

SAVCILĞA GÖNDERİLECEKLER

Zafer işareti yaparak hastaneden çıkan çocuklar, Kemerburgaz'daki Eyüp Çocuk Büro Amirliği'ne getirildi. Çocukların yapılan işlemlerinden sonra savcılığa sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Töreninde Berkin Elvan Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • mustafa: dünyanin öbür ucunuda gitseniz berkin karsiniza cikacak size rahat uyku yok bu dünyada 4 13 Yanıtla ANTALYALI: hadi oradan kim bu vatana millete ne hizmet etmişte çok azan hak ettiğini bulur.senin beynin sulanmış şehit edilen polis ve askerlerle karıştırdın galiba. 0 0
  • kahraman beşiktaş: abd de bayan clinton a ayakkabı atan bayana kimse elini vurmadı bile. ama türkiye olunca yaka paça hayvan bile o şekilde çıkarılmaz.sonrada avruba birliği diye yırtınıyoruz.80 yaşında insanada aynı sertlik. hi yakışmıyo. 5 6 Yanıtla
  • Kurt: Bunlar tahammülsüz ne anlarlar Demokrasiden. 3 6 Yanıtla
  • Fedakar Adam: Bırakında şu protestoları da çocuklar bayramını kutlasın onlar daha çok masum!! 8 0 Yanıtla
  • kibar çocuk: insan gibi protestoya saygılı olunsun. bu şımarıklığa taviz yok maşaallah 2 4 Yanıtla
  • dogulugenc13: bu tur olayları tekrar devam etirmenin kimseye bir yararı olmaz bence keşke bu olayları körükleyenler olayların akabinde ölen diger çocugun sagduyulu ailesini kendilerine örnek alsalardı bu kadar büyümezdi birde bir ülkede polis gücleri basına müdahale ediyorsa biz o ülkede hür basından demokrasi ve özgürlükten bahsedemeyiz çünkü basın eger hukuka uygun davranıyorsa yasaları çignemiyorsa görevini yapması için tamamen hür olmalıki biz bu ülkede demokrasi olduguna inanalım bu arada emniyet amirinin olumlu anlayışlı yaklaşımını takdir etmek gerekir saygılarımla 3 0 Yanıtla
  • VATANDAŞ: BU HAFTA FENER ŞAMPİYON OLACAKMI KUTLAMA NEREDE YAPILACAK ONDAN BAHSEDİN. 0 1 Yanıtla
  • dujvar: Berkin elvan dersimli bir kürt ailenin çocuğu 0 1 Yanıtla

Advertisement