(Ek)başbakan Binali Yıldırım "Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Konutlarıö Temel Atma Töreninde Konuştu - Son Dakika
Güncel

(Ek)başbakan Binali Yıldırım "Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Konutlarıö Temel Atma Töreninde Konuştu

(Ek)başbakan Binali Yıldırım "Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Konutlarıö Temel Atma Töreninde Konuştu

VATANDAŞIN HASTA ANNESİYLE TELEFONDA KONUŞTUBaşbakan Yıldırım konuşmasını bitirdikten sonra törene katılanlarla el sıkışarak selamlaştı.

05.02.2017 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VATANDAŞIN HASTA ANNESİYLE TELEFONDA KONUŞTU

Başbakan Yıldırım konuşmasını bitirdikten sonra törene katılanlarla el sıkışarak selamlaştı. Bu sırada törene katılan bir vatandaş, Başbakan Yıldırım'dan hasta annesiyle telefonda görüşme ricasında bulundu. Vatandaşın ricasını kırmayan Başbakan Yıldırım, telefondaki hasta kadına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başbakan Binali Yıldırım ayrıca, törene katılan 4 çocuk babası ve özel halk otobüsü şoförü Rahmi Aslan isimli vatandaşın, kendisini evine davet teklifini de kabul etti. Aslan ailesinin Üsküdar'daki evine misafir olan Başbakan Binali Yıldırım, ailenin sorunlarını dinleyerek ilgili bakan ve belediye başkanlarına sorunların çözümüne ilişkin talimat verdi.

Ziyaretin sonunda Başbakan Binali Yıldırım ve Aslan ailesi toplu fotoğraf çektirdi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Başbakanın vatandaşlarla selamlaşması

-Başbakanın telefonda konuşması

-Detaylar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel (Ek)başbakan Binali Yıldırım 'Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Konutlarıö Temel Atma Töreninde Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement