Ek Bilgilerle)- Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksicileri Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Ek Bilgilerle)- Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksicileri Ziyaret Etti

Ek Bilgilerle)- Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksicileri Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Huber Köşkü'ne giderken güzergah üzerinde bulunan Tarabya Taksi durağını ziyaret etti.

13.02.2016 00:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Huber Köşkü'ne giderken güzergah üzerinde bulunan Tarabya Taksi durağını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çalışmalarının ardından saat 20.45'de Yıldız'daki Mabeyn Köşkü'nden çıktı.

Erdoğan'ı götüren konvoy Huber Köşkü'ne giderken Tarabya Yokuşu'nda durdu. Erdoğan önce yol üzerinde bekleyen minibüsçülerle fotoğraf çektirdi. Ardından da yeni yapılan Tarabya Taksi Durağı'na girdi. Burada taksici esnafıyla bir süre sohbet eden Erdoğan, işlerin nasıl gittiğini sordu. Bir taksici işe giderken kendisini görünce geri döndüğünü söyleyince Erdoğan, "yolcu ne olacak" diye sordu. Başka bir taksinin gittiğini öğrenen Erdoğan, "niye ama" dedi. "Sizi görmek için" cevabını alan Erdoğan'ın yüzü güldü.

Erdoğan, duraktan ayrılırken kendisine ilgi gösteren vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi. Erdoğan daha sonra aracına binerek Huber Köşkü'ne geçti.

fotoğraflı - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Ek Bilgilerle)- Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksicileri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Enerji Bakanı Bayraktar, Sakarya gaz sahasında yeni bir keşif kuyusu kazılacağını açıkladı
    21:19 Enerji Bakanı Bayraktar, Sakarya gaz sahasında yeni bir keşif kuyusu kazılacağını açıkladı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraklar, Sakarya gaz sahasında yeni bir keşif kuyusu olan 'Göktepe 1' adlı kuyunun kazılacağını duyurdu. Bayraklar, bu kuyudan önümüzdeki haftalarda yeni bir keşif ve ilave rezerv bulmayı umduklarını belirtti. Ayrıca, Sakarya gaz sahasında günlük gaz üretimini artırarak, Türkiye'nin doğal gaz ihtiyacını karşılamayı hedeflediklerini söyledi.

  • Fatih'te İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden 4 bin kişi toplandı
    21:13 Fatih'te İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden 4 bin kişi toplandı

    Fatih'te yaklaşık 4 bin kişi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla Sultanahmet Meydanı'nda toplandı. Protestocular, İsrail aleyhine slogan atarak Eminönü Meydanı'na yürüdü. Gruptakilere yerli ve yabancı turistler de destek verirken, polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Katılımcılar, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının görmezden gelindiğini belirterek, soykırımın durdurulması çağrısında bulundu.

  • Anadolu Alimler Birliği: Mahalli İdareler Genel Seçimleri Ümmetin ve Milletin Geleceğini Düşünme Zamanıdır
    21:09 Anadolu Alimler Birliği: Mahalli İdareler Genel Seçimleri Ümmetin ve Milletin Geleceğini Düşünme Zamanıdır

    Anadolu Alimler Birliği, Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada, tüm kardeşlere ümmetin ve milletin geleceğini düşünmeleri çağrısında bulundu. Açıklamada, seçimlerin sadece yerel seçim olarak algılanmaması gerektiği vurgulanarak, Türkiye'nin İslami kimliği, ruhu ve kaderini belirleyecek kritik bir seçim olduğu ifade edildi. Ayrıca, İstanbul ve büyükşehirlerde tehlikeli bir projenin olduğu ve partilerin değil ümmetin ve milletin geleceğinin düşünülmesi gerektiği vurgulandı.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü yok
    21:09 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü yok

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen bir programda konuştu. Yılmaz, İstanbul'un yatırım oranının en fazla azalan il olduğunu belirterek, İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü olmadığını söyledi.

  • Cevdet Yılmaz: İstanbul'un tahammülü yok
    21:07 Cevdet Yılmaz: İstanbul'un tahammülü yok

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul'un yatırım oranının en fazla azaldığını belirterek, İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü olmadığını söyledi.

  • CHP Genel Başkanı Özel:
    21:04 CHP Genel Başkanı Özel: "Marmaris'te de Muğla'da da Rantiyecilere Geçit Vermeyeceğiz"

    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla Marmaris’te halk buluşmasında konuştu, “Marmaris’i AKP’ye verip de Marmaris’in koylarını, varlıklarını, TÜRGEV, TÜGVA, Ensar’a kaptırmaya siz razı gelir misiniz? diye sordu. Muğla'da da 4 katı geçen bina olmadığını belirten Özel, "Eğer Muğla Büyükşehir’e AKP’nin adayı gelse, Muğla’da her yerde dikey mimarı, her yerinde rant söz konusu olacak. O yüzden Marmaris'te de Muğla’da da rantiyecilere geçit vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

  • Fatih Erbakan ittifak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şart sundu
    21:04 Fatih Erbakan ittifak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şart sundu

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçimlerde İstanbul adayını geri çekmek için hükümete 3 şart sundu. Erbakan, İsrail'le ticaretin sonlandırılması, Malatya'daki Kürecik Radar Üssü'nün kapatılması, emekli maaşının ise 20 bin TL'ye çıkarılması durumunda İstanbul adayını yarıştan çekeceklerini duyurdu.

  • Dicle Üniversitesi Öğrencileri Filistin'e İnsanlık Zinciriyle Protesto Yürüyüşü Düzenledi
    21:03 Dicle Üniversitesi Öğrencileri Filistin'e İnsanlık Zinciriyle Protesto Yürüyüşü Düzenledi

    Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi (DÜ) öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etmek için 'Filistin'e İnsanlık Zinciri' sloganıyla yürüyüş düzenledi. Yürüyüş, üniversite yerleşkesinde öğrenci işleri önünden başlayıp öğrenci yaşam merkezi önünde sona erdi. Yapılan açıklamada, yürüyüşün Gazze'de yaşanan vahşete karşı bir ses çıkarmak amacıyla gerçekleştirildiği ve umudun ve vicdanın sesi olmak için diğer üniversitelere de ilham kaynağı olması umulduğu belirtildi. Yürüyüşün ardından DÜ Rektörlüğünün desteğiyle açık alanda 750 kişilik iftar programı düzenlendi.

  • Siirt'te muhtar adaylığı kavgası: 9 yaralı, 2 kişi yakalandı
    21:03 Siirt'te muhtar adaylığı kavgası: 9 yaralı, 2 kişi yakalandı

    Siirt'in Baykan ilçesinde muhtar adaylığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1'i polis memuru 9 kişi yaralandı. Olayın ardından firar eden şahıslar Batman'ın Kozluk ilçesinde yakalandı.


Advertisement