Ek Bilgilerle Yeniden) - Marinada Demirli Tekneye Fuhuş Baskını - Son Dakika
Güncel

Ek Bilgilerle Yeniden) - Marinada Demirli Tekneye Fuhuş Baskını

Ek Bilgilerle Yeniden) - Marinada Demirli Tekneye Fuhuş Baskını

Yeniden (EK BİLGİLERLE) ------------------------------ ATAKÖYde marinada bağlı bir tekneye yapılan baskında, yabancı uyruklu 7 kadın kadın para karşılığı erkeklerle fuhuş yaptıkları iddiasıyla polis tarafından yakalandı.

21.11.2014 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeniden (EK BİLGİLERLE)

------------------------------

ATAKÖYde marinada  bağlı bir tekneye yapılan baskında,  yabancı uyruklu 7 kadın kadın  para karşılığı erkeklerle fuhuş yaptıkları iddiasıyla  polis tarafından yakalandı. Operasyonun sadece teknelerdeki partilere kadın gönderen yabancı uyruklu bir kadın satıcısını yakalamak için yapıldığı, bu nedenle Emniyet müdürlüğü tarafından tekne kiralandığı öğrenildi. Geceliği 1000 dolardan anlaşılan kadınlar Yabancılar Şube Müdürlüğüne gönderilirken, kadınları pazarladığı belirlenen Rus uyruklu kadın ise son anda kaçmayı başardı.

RUS KADIN SATICISI İLE TELEFONLA ANLAŞILDI

Asayiş şube müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyon sırasında polis sadece lüks yatlardaki partilere kadın gönderen Rus uyruklu bir kadın, kadın satıcısını yakalamak için operasyon düzenlendi. Satıcı kadınla telefonla irtibata geçerek kendilerini işadamı olarak tanıtan dedektifler sözde 'bekarlığa veda partisi' verdiklerini, bu nedenle fuhuş yapmak için 7 kadın göndermesini istedi. Ancak kadın satıcısı, sadece lüks teknelerdeki partilere kadın gönderdiğini söyleyerek telefonu kapattı.

OPERASYON İÇİN TEKNE KİRALANDI

Bunun üzerine Emniyet Müdürlüğü tarafından Ataköy'de marinada bir tekne kiraladı. Kadın satıcısını bir kez daha arayan dedektifler partiyi teknede yapacaklarını söyleyerek kadın başına 1000 dolara satıcıyla anlaştı. Önceki gün randevu saatinde fuhuş yapmak ve sözde bekarlığa veda partisine katılmaya gelen Rus uyruklu hayat kadınları, düzenlenen operasyonla yakalandı. Telefonda tekne kalkmadan parayı almaya geldiğini söyleyen Rus uyruklu kadın, kadın satıcısı ise randevu yerine gelmeyerek kaçmayı başardı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen kadınlaı ifadelerinin tamamlanmasının ardından Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edildiler. Kadınları pazarlayan ve son anda kaçmayı başaran satıcı kadını yakalamak için operasyonlar sürüyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ek Bilgilerle Yeniden) - Marinada Demirli Tekneye Fuhuş Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement