Ekici'den Başkan Tollu'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ekici'den Başkan Tollu'ya Ziyaret

Ekici\'den Başkan Tollu\'ya Ziyaret

Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıl dönümü kapsamında , Erdemli ilçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti.

09.04.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü kapsamında, Erdemli ilçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'yu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve polislik mesleğinin önemine değinen Başkan Tollu, polisler sayesinde rahat içerisinde bir yaşam sürdürdüklerini dile getirdi. Vatandaşlara güven ve huzuru aşıladıkları için polislere minnet duyduklarını ifade eden Tollu, onların varlığının bilinci sayesinde toplumların sağlıklı olduklarını kaydetti. Polis teşkilatının 170. kuruluş yıldönümünde tüm polislerin bu seçkin günlerini kutladığını belirten Tollu, polislik mesleğinin zor fakat bir o kadar da önemli bir meslek olduğuna dikkat çekti. Polislerin zor şartlar altında görevlerini ifa ettiklerini beyan eden Tollu, "Zor şartlarda çok önemli işler başaran polislerimiz bize her zaman güven vermiştir. Her mesleğin ayrı ayrı bir önemi vardır ama polislik mesleğinin önemi daha bir başkadır. İş sahası insan ve toplum, amacı insan ve toplumun huzuru olan bir meslek gurubudur. Bu nedenle ayrı bir önem arz etmektedir. Polislerimizin bu zor şartlarda görevlerini ifa etmesi neticesinde rahat, güvenli ve huzurlu bir hayat yaşıyoruz. Onlara minnet borçluyuz" dedi.

Erdemli'de görev yapan polislerin son derece önemli hizmetlere imza attıklarını bildiren Tollu, "İlçemizde görev yapan değerli polis kardeşlerimiz, gece -gündüz demeden bizlerin huzuru için çalışıyor. Onların bu çabaları takdire şayandır. Onlar sayesinde ilçemizde güvendeyiz. Onlarla birlikte daha güzel bir Erdemli için çalışıyoruz. Polislerimize herkesin huzurunda bir kez daha teşekkür eder, polis haftalarını gönülden tebrik ederim" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ekici'den Başkan Tollu'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement