Ekinci, Vatandaş Ve Esnafı Dinledi - Son Dakika
Güncel

Ekinci, Vatandaş Ve Esnafı Dinledi

Ekinci, Vatandaş Ve Esnafı Dinledi

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaş ve esnafın sorunlarını dinledi.

02.02.2016 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, rutin olarak gerçekleştirdiği esnaf gezisinde dün sabah ziyaretini yenileyerek esnafın yanı sıra yolda karşılaştığı birçok vatandaşın da sorun ve taleplerini dinledi.

Sık sık gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde sabah erken saatlerde mesaisine başlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye ilçesinin başlangıç noktası olan Karakoyun bölgesinde geziye başladı. Kapaklı Pasajı önü, Sarayönü Caddesi, Yıldız Meydanı, Haşimiye ve tarihi çarşı esnafını ziyaret eden Ekinci, ziyaretine başladığı noktadan son noktaya kadar vatandaşların da sorunlarını dinledi. Çok sayıda vatandaşın sorun ve taleplerini dinledikten sonra esnafla kucaklaşan Ekinci, kendisine gelen talepleri birim amirlerine ileterek giderilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Yaklaşık 2 saat süren gezi sonrası açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Esnafımıza hayırlı işler dilemek, onların taleplerini dinlemek için bugün buradayız. Gelen talepleri ilgili birimdeki arkadaşlara iletiyoruz. Esnaflarımızın yerinde bizlerde ilgili birimleri aradık. İlgili birimler de bizlere dönüşler yaptılar. Dolayısıyla burada gerek birimlerimizin hızlı bir şekilde taleplerini yerine getirmek, gerek halkın taleplerine cevap verilmesinden dolayı bizleri mutlu ediyor. Amacımız burada kendi alanlarımızla ilgili işleri olabildiğince hızlı bir şekilde yerine getirmek. Bu konuda ekiplerimiz gerek zabıta olsun gerekse de diğer ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Tüm bunları yaparken de hakkaniyet ölçülerinde yapıyoruz. Bu konuda esnafımız da bizlere yardımcı oluyor" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ekinci, Vatandaş Ve Esnafı Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement