Ekinözü'nde "Acı Su" Turizme Kazandırılacak - Son Dakika
Yerel

Ekinözü'nde "Acı Su" Turizme Kazandırılacak

Ekinözü\'nde "Acı Su" Turizme Kazandırılacak

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, turizmin ilçenin önemli bir gelir kaynağı olduğunu belirterek, "Acı su ile şifa bulmak isteyen insanların aileleri ile birlikte burada rahat bir şekilde konaklamalarını sağlamak amacıyla tesisleşmeye önem vereceğiz" dedi.

14.06.2014 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, turizmin ilçenin önemli bir gelir kaynağı olduğunu belirterek, "Acı su ile şifa bulmak isteyen insanların aileleri ile birlikte burada rahat bir şekilde konaklamalarını sağlamak amacıyla tesisleşmeye önem vereceğiz" dedi.

Çeleğen, yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'ın turistlik ilçelerinden Ekinözü'nün tanıtmak için çalışmalara başladıklarını kaydetti.

İlçenin en önemli gelir kaynağının turizm olduğunu vurgulayan Çeleğen, "İnsanlar buraya yer altından çıkan ve hiç bir katkı maddesi kullanılmayan 'acı suyu' içebilmek için geliyor. Bizim hedefimiz bu suyun tanıtımını yaparak bölgeye daha çok insanın gelmesini sağlamak" diye konuştu.

Acı suyun turizme kazandırılması için çalışma başlattıklarını anlatan Çeleğen, öncelik olarak insanların tükettiği acı suyun çıktığı kaynağın çevresinin temiz ve güzel görünmesi için çalışmalara başlandığını işaret etti.

Çeleğen, bölgenin tanıtımı için sosyal projeler hazırlayacaklarını dile getirerek "Acı su ile şifa bulmak isteyen insanların aileleri ile birlikte burada rahat bir şekilde konaklamalarını sağlamak amacıyla tesisleşmeye önem vereceğiz" dedi. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ekinözü'nde 'Acı Su' Turizme Kazandırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement