Ekinözü'nde Cami ve Gençlik Buluşması - Son Dakika
Yerel

Ekinözü'nde Cami ve Gençlik Buluşması

Ekinözü\'nde Cami ve Gençlik Buluşması

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Ekinözü İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlikler devam ediyor.

22.10.2014 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Ekinözü İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Bu kapsamda Ekinözü Merkez Maarif Camiinde, "Cami ve Genç" buluşması gerçekleştirildi.

Müftü Emin Patan, bu etkinliklerin bir haftayla sınırlı kalmasını yeterli bulmadıklarını belirterek, "Bu faaliyetlerimizi geniş bir zaman dilimine yaymak istiyoruz. Gençlerimizi şehrin kalbi olan camilerimizle buluşturmak istiyoruz. Bu amaçla Ekinözü'nde yaşayan genç kardeşlerimizi Merkez Maarif Camiinde bir araya getirdik. Kendileriyle, 'Dinimizde Gençliğin Önemi' konulu bir söyleşi gerçekleştirdik. Camiler ve Din Görevlilerimiz hakkında gençlerimizin beklentilerini dinledik. Daha sonra gençlerimizle çay sohbetinde bir araya geldik" dedi.

Camilerde gençlik kolları oluşturma yönünde çalışmaların devam ettiğini kaydeden Patan, "Camilerimizdeki gençlik buluşmasını bayanlar içinde düzenlemeyi planlıyoruz. Emekli Din görevlilerimizi evlerinde ziyaret etmeyi düşünüyoruz" diye konuştu. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ekinözü'nde Cami ve Gençlik Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement