Ekiplerin Sabaha Kadar Aradığı Kayıp Şoför Yürüyerek Evine Gitmiş - Son Dakika
Güncel

Ekiplerin Sabaha Kadar Aradığı Kayıp Şoför Yürüyerek Evine Gitmiş

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, aracı ile dereye uçan kayıp şoförün, kaza sonrası kendi imkanlarıyla araçtan çıkıp, ıslak elbiselerini değiştirmek için Akçay’daki evine yürüyerek gittiği öğrenildi.

26.01.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, aracı ile dereye uçan kayıp şoförün, kaza sonrası kendi imkanlarıyla araçtan çıkıp, ıslak elbiselerini değiştirmek için Akçay'daki evine yürüyerek gittiği öğrenildi.

Önceki gece Dalyan mevkiinde meydana gelen kazada, Şener K. idaresindeki 06 DA 1323 plakalı otomobil, yağış ve bölgede bulunan çamur yüzünden takla attı. Takla atan otomobil daha sonra su dolu dere yatağına ters bir şekilde düştü. Şerer K, kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. Sürücü, yaşadağı şokun etkisiyle, ıslanan elbiselerini değiştirmek için yağmur altında yürüyerek Akçay'daki evine gitti.

İhbar üzerine bölgeye giden jandarma, 112 ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, dere içinde takla atmış bir araç buldu. Ancak bütün aramalara rağmen aracın sürücüsüne ulaşılamadı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar yapılan aramalar bir netice vermedi.

Sabah yakınları ile kaza mahalline gelen Şener K, daha sonra Burhaniye İlçe Jandarma Komutanlığına giderek yetkililere bilgi verdi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar bölgede ve civar hastanelerde araştırma yapan ekiplerin, sabah arama faaliyetleri için dalgıç aradığı öğrenildi. Sürücünün ortaya çıkmasıyla herkes rahat bir nefes aldı. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ekiplerin Sabaha Kadar Aradığı Kayıp Şoför Yürüyerek Evine Gitmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement