Fırın Ruhsatı Verilmeyen Fırıncı, Belediye Kapısına Dayandı - Son Dakika
Güncel

Fırın Ruhsatı Verilmeyen Fırıncı, Belediye Kapısına Dayandı

İzmit'te işlettiği ekmek fırınına ruhsat verilmeyen öfkeli fırıncı bu kez belediye kapısına dayandı.

14.10.2013 16:23  Güncelleme: 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit kent merkezinde 4 yıldır sadece işletme ruhsatı alarak işlettiği ekmek fırınına 'ekmek fırını' ruhsatı verilmeyen ve bu nedenle daha önce birçok ilginç protestolarda bulunan Cevahir Köse, bu kez İzmit Belediye Başkanlığı'nın bulunduğu binanın kapısına dayandı.

Öfkeli fırıncı, belediye binasına pankart asmak istedi, ancak güvenlik görevlileri izin vermeyince Ak Partili başkan Nevzat Doğan'ı oradan geçen vatandaşlara şikayet etmekle yetindi.

İzmit'in çeşitli semtlerinde şu ana kadar 3 ekmek fırını işletip daha sonra bunları başkalarına devreden 60 yaşındaki Cevahir Köse, 4 yıl önce İkizli Çeşme Semti'nde bir binanın alt katını kiralayıp belediyeden de işletme ruhsatını alarak yeni ekmek fırını açtı. Ekmek imalatı yapmasına rağmen, 'ekmek imalatı' ile ilgili ruhsat verilmeyen Cevahir Köse defalarca başvurdu. Kendisine sadece pasta ve börek imal edebileceği 'Unlu mamuller ruhsatı' verilme önerisini de kabul etmeyen Köse fırınını kapatıp camlarına İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve Fırıncılar Odasıyla ilgili çeşitli protesto yazıları yazdı.

BELEDİYE BİNASINA PANKART YAPIŞTIRMAK İSTEDİ

Fırınını kapattıktan sonra derdini belediye yetkililerine anlatamayınca pankartlı protestoya başlayan Cevahir Köse, fırınının camlarına İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, belediye yetkilileri ve Fırıncılar Odası yetkilileriyle ilgili çeşitli protesto yazıları asarak halka şikayette bulundu. Bugün de İzmit Belediye Binası önüne gelen Cevahir Köse belediye binasına içersinde protesto yazıları bulunan bir pankart yapıştırmak istedi. Belediye binasında bulunan bir güvenlik görevlisi Cevahir Köse'nin cama pankartı yapıştırmasına engel oldu.

YA BENİ ÖLDÜR YA DA HAPSE ATTIR BAŞKAN

Belediye'ye 4 yıldan beri ruhsat başvurusunda bulunmasına rağmen bir türlü 'ekmek fırını' ruhsatı alamadığını söyleyen Cevahir Köse çareyi belediye önünde protesto yapmakta bulduğunu söyleyerek konuşmasına söyle devam etti Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın yaptığı zulmü şuana kadar bana kimse yapmadı. Önümüz Ramazan bayramı ve başkan bu bayramı bana zehir etti. 4 yıldır bana ekmek fırını ruhsatı verilmedi. Başkan Nevzat Doğan'ı halka şikayet ediyorum. dedi. Fırıncı Cevahir Köse daha sonra belediyeyi eleştiren şekilde yazdığı şiiri belediye binası önünden geçen vatandaşlara dağıttı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fırın Ruhsatı Verilmeyen Fırıncı, Belediye Kapısına Dayandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement