Ekmek İsrafını Önleme" Kampanyasının Ödülleri Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Ekmek İsrafını Önleme" Kampanyasının Ödülleri Dağıtıldı

Ekmek İsrafını Önleme" Kampanyasının Ödülleri Dağıtıldı

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Muğla genelindeki okullar arasında düzenlenen ‘Ekmek İsrafını Önleme’ konulu resim, şiir, afiş ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrenci, öğretmen ve velilerin ödülleri verildi.

12.06.2014 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Muğla genelindeki okullar arasında düzenlenen 'Ekmek İsrafını Önleme' konulu resim, şiir, afiş ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrenci, öğretmen ve velilerin ödülleri verildi.

Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Türk toplumunda ekmeğin önemi hakkında öğrencileri bilgilendirirken, öğrencilerin de çeşitli eserlerle kendilerini ifade ettikleri için tebrik etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar tarafından kompozisyon dalında İl birincisi olan Marmaris Hacı Ali Akın Anadolu Lisesi öğrencisi Melisa Bitik'e, resim dalında il birincisi olan Muğla Emirbeyazıt İlkokulu öğrencisi Gökalp Ertürk'e, Ortaokullar arası resim yarışmasında il birincisi olan Milas Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu öğrencisi Gizem Demircan'a, Afiş tasarımı dalında il birincisi olan Muğla Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Meltem Kabak'a fotoğraf makinesi hediye edildi.

Kompozisyon dalında il ikincisi olan Marmaris Hacı Ali Akın Anadolu Lisesi öğrencisi Aysun Çamlı'ya'ya, Resim dalında il ikincisi olan Emirbeyazıt İlköğretim okulu öğrencisi Cemre Şentürk'e, şiir dalında il ikincisi olan Dalaman Atakent Ortaokulu öğrencisi Sıla Başdemir'e, Ortaokullar arası resim yarışmasında il ikincisi olan Köyceğiz Zeytinalanı Ortaokulu öğrencisi Yeşum Aldemir'e ve Afiş tasarımı dalında il ikincisi olan Muğla Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Buse Sütçü'ye MP4 ödül olarak verildi.

Kompozisyon dalında il üçüncüsü olan Kavaklıdere Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Semra Diken'e; Resim dalında il üçüncüsü olan Milas Özel Ümit İlkokulu öğrencisi Feyza Çeliik'e, şiir dalında il üçüncüsü olan Yatağan Fatih ortaokulu öğrencisi Perihan Aldağ'a, Ortaokullar arası resim yarışmasında il üçüncüsü olan Ortaca Aydınlar Ortaokulu öğrencisi Rukiye Sunay'a ve Afiş tasarımı dalında il üçüncüsü olan Muğla Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Nadire Nur'a MP3 hediye olarak verildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ekmek İsrafını Önleme' Kampanyasının Ödülleri Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement