Ekmeleddin İhsanoğlu Dediler, Mehmet Çebi Çıktı - Son Dakika
Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Dediler, Mehmet Çebi Çıktı

Ekmeleddin İhsanoğlu Dediler, Mehmet Çebi Çıktı

CHP ve MHP'nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili ortaya çıkan bir fotoğraf karesi ile ilgili bilginin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

01.07.2014 11:22  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun CHP ve MHP tarafından Cumhurbaşkanlığı için "çatı aday" olarak ilan edilmesinin ardından sosyal medyada bir fotoğraf ortaya çıktı. Fotoğrafta Ekmeleddin İhsanoğlu diye servis edilen kişinin aslında DYP eski milletvekili Mehmet Çebi olduğu ortaya çıktı.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Özellikle Twitter üzerinden yayılan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlik dönemine ait toplu fotoğrafta Erdoğan'ın sağında duran kişinin Ekmeleddin İhsanoğlu olduğu iddiası da yer aldı. Büyük yankı uyandıran fotoğrafla ilgili gerçek ortaya çıkardı. Ve sosyal medyada iddia edilenin aksine fotoğraftaki kişinin İhsanoğlu olmadığı ortaya çıktı.

İHSANOĞLU DEĞİL ÇEBİ

Fotoğrafta, Erdoğan'ın yanındakinin İhsanoğlu olmadığını eski vekil Feyzi İşbaşaran Twitter'dan açıkladı. İşbaşaran, fotoğrafta adı "İhsanoğlu" olarak geçen kişinin asıl kimliğini de açıkladı: DYP eski Milletvekili Mehmet Çebi.

2007 YILINDA VEFAT ETTİ

Fotoğrafı görür görmez tanıdığını yazan İşbaşaran, Çebi ile 1991'de birlikte milletvekili olarak görev yaptıklarını da söyledi. 14 Mayıs 2007'te vefat eden Çebi, Adalet Partisi'nde başladığı siyasi hayatında pekçok kademede yer almış, son olarak da 19. Dönem Doğru Yol Partisi'nde Samsun Milletvekili olarak görev yapmıştı. (Kaynak: Hürriyet)


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ekmeleddin İhsanoğlu Dediler, Mehmet Çebi Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • can: herşeyleri yalan bunların ne zaman görecek bu oy verenler akp illetinden kurtar bizi yarabbi amin bölünüyoruz hadi hayırlısı iç savaş kaçınılmaz 22 19 Yanıtla
  • ŞANLI FENERBAHÇELİ: hırsızdan cumhur olmaz bunu aklınıza sokun 15 18 Yanıtla
    gökhan: geri zekalıdan C H P ve ana muhalefet genel başkanı oluyorsa hırsızdan da cumhur başkanı olur 0 0 öMER: Neyin kavgasındasınız biri MÜSLÜMANIZ KİTABIMIZA SÖZ GELİYOR DEMİYOR YOK KÜRT TÜRK gözünüzü açın yeter Allah rızası içib yeter Gözümüzün önunde müslüman bir birini öldürür bizimkiler siyaset yapar Ramazandır dostlar kardeşler herkesin oyu kendine dönecek HAYIRLI RAMAZANLAR 0 0
  • KURSAD EFE: arkadas edep yahu adama daha ne kulp takacaksınız akapeliler herşeyinizin sonu yalana dayanıyor 16 12 Yanıtla
  • cotanak: Bu olayda olduğu gibi bunların düzeni sahtekarlık uzere 21 5 Yanıtla
  • yavuz öztürk: daltonlar gibi çıkmışlar 16 9 Yanıtla
  • Abbas: Siyaseyin de suyunu çıkardılar çok ayıp 18 3 Yanıtla

Advertisement