Ekmeleddin İhsanoğlu'na Trabzon'da Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu'na Trabzon'da Coşkulu Karşılama

Ekmeleddin İhsanoğlu\'na Trabzon\'da Coşkulu Karşılama

CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, eşi Füsun İhsanoğlu ile birlikte geldiği Trabzon'da coşkuyla karşılandı.

04.07.2014 12:41  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP ve MHP tarafından Cumhurbaşkanı adayı gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu, eşi Füsun İhsanoğlu ile birlikte geldiği Trabzon'da, aralarında CHP ve MHP milletvekillerinin de bulunduğu kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Füsun İhsanoğlu, "İlk başlarda adaylığa sıcak değildim ama hayırlısı diyorum." dedi.

Muhalefetin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, bugün saat 10.00'da tarifeli uçakla Trabzon'a geldi. Havalimanında CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, CHP, MHP, DSP, DP ve BTP il başkanı ve yöneticileriyle kalabalık bir vatandaş topluluğunun karşıladığı İhsanoğlu, apronda verilen çiçekleri aldı, herkesle tek tek tokalaştı. İhsanoğlu, daha sonra CHP tarafından tahsis edilen ve posterleriyle süslenen otobüsle şehir turu attı, halkı selamladı.

Dinlenmek için otele gelen İhsanoğlu, lobide kendisini karşılayanlarla sohbet etti. Gazetecilere kısa bir açıklama yapan İhsanoğlu, "Ülkemizin bu önemli köşesinden başlamak istedik. Trabzon coğrafi, kültürel, siyasi ve tarihi açıdan çok önemli bir il" dedi.

EŞİNDEN AÇIKLAMA: BAŞLARDA ADAYLIĞA SICAK DEĞİLDİM

Trabzon gezisinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun yanında bulunan eşi Füsun İhsanoğlu ise "Bu Trabzon'a ikinci gelişim. Daha önce yazın bir gezi için gelmiştik" dedi. Füsun İhsanoğlu, "Eşinizin adaylık sürecine nasıl bakıyorsunuz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:

"Biliyorsunuz çok uzun ve yorucu bir görevden yeni dönmüştük Türkiye'ye. Sıla ve aile hasreti vardı. Onun için ilk başlarda pek sıcak değildim ama hayırlısı diyorum. İnşallah Allah muvaffak eyleyecek."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ekmeleddin İhsanoğlu'na Trabzon'da Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Kurt: UMARIM RTE Yİ SANDIĞA GÖMERSİN YOLUN AÇIK OLSUN. 39 14 Yanıtla
  • ESKİ AK GENÇ: EKMELEDDİN BEYİNDE DEDİĞİ GİBİ SANDIKTA VERCEZ CEVAMIZI 44 8 Yanıtla
  • CİNOBİLİ: ÇOK BÜYÜK KARŞILAMA OLMUŞ GERÇEKTEN 20 KİŞİYLE MİTİNG HAVASINDA KARSILANMIS :) 18 29 Yanıtla
  • ÜLKÜCÜ HAREKET: ALLAH utandırmasın. destek yok diyorlar ALLAH en buyuk desdekçisi olur inş'Allah. 27 5 Yanıtla CORUMLU: ÜLKÜCÜ HAREKETMI KALDI SOLCULARIN KUYRUNA TAKILDIK GIDIYOK ÖNE ECEVIT DAYATTI DERVISI SIMDI KILICLAROGLU AMA BUNADA SÜKÜR BIDE RAHSAN ECEVITI DAYATSAYDI NE YAPARDIK DEMI KABUL EDELIM RTE BAS PEHLIVAN TEK TEK YENEMIYCEK EN AZ BES KISI LAZIMMIS GÖRDÜK 0 0
  • FEHMİ: ihsanoğlu olur inşallah 20 4 Yanıtla
  • reisicumhurRTE.: otelin kafasinde çoşkumu olur lan partinin kendi adamları hepsi :))) susun ve reis i izleyin 3 milyonluk çoşku 4 5 Yanıtla
  • cotanak: İşte cumhur işte başkan. 8 1 Yanıtla
  • Eğrigöl, tabii güzellikleriyle hayran bırakıyor
    12:16 Eğrigöl, tabii güzellikleriyle hayran bırakıyor

    Antalya'nın Gündoğmuş ilçesine bağlı Güzelbağ Yaylasında bulunan Eğrigöl, Torosların zirvelerinde yer alan tabii güzellikleriyle dikkat çekiyor. 2 bin 100 metre rakımda bulunan Eğrigöl, bitki çeşitliliği ve endemik bitkileriyle doğa ve fotoğraf tutkunlarını misafir ediyor. Yolların açılmasıyla bölgeye yoğun talep olduğunu belirten yayla sakinleri, Eğrigöl'ün güzelliğini görmek için herkesin toplandığını ifade etti.

  • MSB: Gara bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
    12:15 MSB: Gara bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 5 PKK'lı teröristin daha hava harekatıyla etkisiz hale getirildiği açıklandı. MSB, terörle mücadele operasyonlarının kararlılıkla sürdüğünü belirtti ve operasyonların hız kesmeden devam edeceğini bildirdi.

  • Trabzon'da Turizm Haftası Kortej Yürüyüşüyle Başladı
    12:14 Trabzon'da Turizm Haftası Kortej Yürüyüşüyle Başladı

    Trabzon'da bu yıl 48'incisi düzenlenen 'Turizm Haftası' etkinlikleri kortej yürüyüşü ile başladı. Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, turizm mevsimini başlattıklarını ve Trabzon için en iyi şekilde değerlendirme gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

  • Sancaktepe Belediyesi binası basın mensuplarına açıldı
    12:13 Sancaktepe Belediyesi binası basın mensuplarına açıldı

    31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesi'nin tartışılan binasına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Jakuzi tartışmaları ile gündeme gelen belediye binası basın mensuplarına açıldı.


Advertisement