Eko Turizm Tesislerinde Aktiviteler Başladı - Son Dakika
Güncel

Eko Turizm Tesislerinde Aktiviteler Başladı

Eko Turizm Tesislerinde Aktiviteler Başladı

İznik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Eko Turizm Tesisi & Bungalov evlerinde doğayla iç içe heyecan dolu aktiviteler başladı.

28.11.2016 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznik Belediyesi'nin BEBKA Projesi kapsamında hayata geçirdiği ve içerisinde 14 Adet Ahşap ev, Restaurant, Yürüyüş parkuru, Yöresel ürünleri satış yerlerinin bulunduğu tesiste Geleneksel Okçuluk ve Paintball alanları aktif hale gelerek ilk denemeler gerçekleşti.

İlk etkinliğe İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın ve Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun'un yanı sıra engelli vatandaşlar da katıldı.

Kaymakam Pehlivan ve Başkan Sargın da Paintball alanında iki takım olarak karşı karşıya mücadele etti. Heyecan dolu mücadele unutulmaz ve eğlenceli anlara sahne oldu.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın konuyla ilgili açıklamasında "İznik Belediyesi olarak hayata geçirdiğimi Eko Turizm Tesislerinde geleneksel okçuluk ve paintball aktiviteleri başlamış bulunmakta. Misafirlerimiz burada doğayla iç içe eğlenceli ve bir o kadarda öğretici aktivitelere katılma şansı bulacaklar. Bizler Kırsalda Turizmi canlandırmak amacıyla hayata geçirdiğimiz bu tesiste gelecek olan misafirlerimizin vakit geçirebilmeleri için bu tür faaliyetleri de alan içerisine koyduk. İznik muhteşem doğası, eşsiz güzellikleriyle doğa turizminde de öncü olacaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eko Turizm Tesislerinde Aktiviteler Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement