Ekonomi Bakanı Elitaş, Expo 2016 Antalya Sergileme Alanını Gezdi - Son Dakika
Güncel

Ekonomi Bakanı Elitaş, Expo 2016 Antalya Sergileme Alanını Gezdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bakan Elitaş'ın EXPO'da bahçe açılışı yapması Bakan Elitaş'ın zeytin ağacına toprak atması ve plaket çakması Bakan Elitaş'ın yöresel çalgıyı üflemesi Bakan Elitaş'ın TİM bahçesini gezmesi ve fotoğraf çektirmesi görüntüleri. Ekonomi Bakanı Elitaş Antalya'da Elitaş, EXPO 2016 Antalya sergileme alanını gezdi Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, EXPO 2016 Antalya sergileme alanını gezdi.

01.05.2016 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bakan Elitaş'ın EXPO'da bahçe açılışı yapması

Bakan Elitaş'ın zeytin ağacına toprak atması ve plaket çakması

Bakan Elitaş'ın yöresel çalgıyı üflemesi

Bakan Elitaş'ın TİM bahçesini gezmesi ve fotoğraf çektirmesi görüntüleri. Ekonomi Bakanı Elitaş Antalya'da

Elitaş, EXPO 2016 Antalya sergileme alanını gezdi

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, EXPO 2016 Antalya sergileme alanını gezdi.

Elitaş, beraberinde Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Antalya Valisi Muammer Türker ile EXPO 2016 Antalya sergileme alanındaki Hindistan ve Katar'ın bahçelerini gezdi.

Bahçeler ve ülkelerin botanik bitkileriyle ilgili bilgiler alan Elitaş, Hindistan bahçesini ziyareti sırasında yöresel bir çalgıyı üfledi.

Hindistan bahçesindeki hediyelik eşyaları da inceleyen Elitaş, ardından "Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği EXPO Antalya Yeşil Vaha" adlı bahçenin de açılış kurdelasını kesti.

Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu'ndan bahçeyle ilgili bilgi alan Elitaş, kendisi adına dikilen zeytin ağacına toprak attı ve can suyunu verdi.

Elitaş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, gittiği her ülkede EXPO 2016 Antalya'yı anlattığını ve bakanları Antalya'ya davet ettiğini söyledi.

EXPO'nun çok güzel bir noktaya geldiğine dikkati çeken Elitaş, alanın oteller bölgesi ve havalimanına yakınlığı dolayısıyla "Antalya var oldukça yaşayacağına" inandığını kaydetti. Elitaş, alana gelen ziyaretçilerin tabiat ile buluşacağını ve dünya bahçelerinden örnekler görebileceğini vurguladı.

Elitaş ve beraberindekiler daha sonra Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) bahçesinin açılışını yaptı ve bahçeyi inceledi.

Ekonomi Bakanı Elitaş, Expo 2016 Antalya Sergileme Alanını Gezdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ekonomi Bakanı Elitaş, Expo 2016 Antalya Sergileme Alanını Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement