Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Açıklaması

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Açıklaması

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan’a saldıran üç kişinin partiden ihraçlarının beklenmeden gereğinin yapılması gerektiğini söyledi.

03.10.2015 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a saldıran üç kişinin partiden ihraçlarının beklenmeden gereğinin yapılması gerektiğini söyledi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Çevre Yolu Honaz Tüneli'nde incelemelerde bulundu. İnşaat alanında bir süre gezen Bakan Zeybecki'ye Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda daire müdürü katıldı. Gezi sırasında gündeme ilişkin soruları da cevaplayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a saldıran üç kişinin AK Parti üyesi oldukları yönündeki soru üzerine bu kişilerin ihracının bile beklenmeden gereğinin yapılması gerektiğini söyledi.

Bakan Zeybekci, "Saldırganların AK Partili olup olmadıklarını bilmiyorum. Ama AK Partililer ise bir saniye bile AK Parti'de bulundurulmamaları gerekir. AK Parti'nin böyle işlerle karalaması, lekelenmesi hiç kimsenin haddine değildir. İhracın bile beklenmeden gereği yapılmalıdır" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement