Ekonomi Bakanı Zeybekci, Btso'nun Konuğu Olacak - Son Dakika
Yerel

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Btso'nun Konuğu Olacak

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Btso\'nun Konuğu Olacak

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yarın Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının (BTSO) konuğu olacak.

09.07.2014 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yarın Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının (BTSO) konuğu olacak.

BTSO'dan yapılan açıklamaya göre, Bakan Zeybekci, BTSO hizmet binasında Bursalı sanayicilerle bir araya gelecek. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda sanayicinin katılacağı ziyarette Bakan Zeybekci, Bursa iş dünyası ile fikir alışverişinde bulunacak. Zeybekci, daha sonra BTSO'nun öncülüğünde gerçekleştirilen "Ramazanda Birlikte Olalım" kampanyası çerçevesinde "Çarşamba Pazaryeri"nde düzenlenen "İftar Sofraları" programına katılacak.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, bir süre önce Ankara temasları çerçevesinde Bakan Zeybekci'yi ziyaret ettiklerini hatırlatarak, kentin ve ülkenin kalkınma hedefleri doğrultusunda yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirtti.

Burkay, BTSO'yu tam anlamıyla bir uzmanlık merkezi haline getirdiklerini vurgulayarak, "Gerçekleştirdiğimiz çalışmalara büyük destek veren ve bizlere liderlik eden Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci'yi odamızda konuk ediyoruz. Sayın Bakanımız Zeybekci, Bursa iş dünyası ile bir araya gelerek, Bursa'ya verdiği önemi ortaya koyma ve kentimizi kalkınma hamlesinin lokomotifi yapma hedeflerimize desteğini bir kez daha gösterecek. BTSO'nun ürettiği projeler ve yürüttüğü çalışmalar hükümetimiz tarafından da yakından takip ediliyor ve tüm oda ve borsalara örnek gösteriliyor olması, bize gurur veriyor."

İbrahim Burkay, BTSO üyeleri ile Bakan Zeybekci'nin katılacağı geniş katılımlı toplantıda, Bursa ekonomisindeki ve odanın makro projelerindeki son gelişmeleri masaya yatıracaklarını sözlerine ekledi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ekonomi Bakanı Zeybekci, Btso'nun Konuğu Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement