Ekonomi Bakanı Zeybekci, Denizli'de Açıklaması - Son Dakika
Politika

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Denizli'de Açıklaması

"Türk Bayrağı, Cibuti, Etiyopya, Azerbaycan, Moskova ve dünyanın her yerinde dalgalansın istiyoruz.

14.12.2014 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk Bayrağı'nın dünyanın her yerinde dalgalanması amacıyla koşturmaya devam ettiklerini bildirdi.

AK Parti Honaz İlçe Teşkilatının olağan kongresine katılan Zeybekci, kongrelerin, ilçelere daha çok hizmet getirilmesine vesile olması dileğinde bulundu.

Millete hizmetkar olduklarını vurgulayan Zeybekci, şunları söyledi:

"Bir hafta içinde yurt içi ve dışında çeşitli temaslarda bulunduk. Bizi oralarda, o ülkelerin devlet başkanları, cumhurbaşkanları karşılar oldu. Artık, Türkiye Cumhuriyeti'nin ekonomi bakanı, bir zamanlar birilerinin Dünya Bankasından gönderdiği ekonomi bakanı değil, sizin içinizden, sizin hizmetkarınız ve kardeşiniz ekonomi bakanı olarak temsil ediyor. Davamız, sevdamız  ve hedeflerimiz var. Türk Bayrağı, Cibuti, Etiyopya, Azerbaycan, Moskova ve dünyanın her yerinde dalgalansın istiyoruz. Onun için koşturmaya devam ediyoruz. Birileri gibi dünyanın başka yerlerinden Türkiye'yi yönetmek ve idare etmek için adam veya başkalarına maşa olmuş birilerinin maşalarıyla Türkiye'ye dokunmak değil, bu ülkenin evlatları olarak, bu ülkenin hizmetinde olmak istiyoruz. Bunların kavgası bitmedi ve bitmeyecektir."

Zeybekci, "Bin yıl önce Malazgirt'te, gelen Haçlı Seferlerini nasıl durdurduysak, Çanakkale'de şehit verdiysek, bundan sonra da bu mücadele, şekil değiştirerek devam edecek. Biliyoruz, saldırılar devam edecek" diye konuştu.

Ülkeye saldıranların kim olduklarını bildiklerini dile getiren Zeybekci, "Onların, bir zamanlar bu milleti sağcı, solcu diye birbirine kırdırıp, sonra da 30 yıldır bu memlekette 40 binin üzerinde bu ülkenin evladını, yüz milyarlarca dolar çar çur edenlerin aynı insan olduğunu biliyoruz" ifadesini kullandı.

Türkiye'de 2001 ve 2002'de bir gecede yüzde 7 bin faizi ödettirenlerin de aynı kişiler olduğunu bildiklerini aktaran Zeybekci, şunları kaydetti:

"Şimdi biz nereye geldik, biliyor musunuz? Yüzde 85 toplanan vergilerin, bugün geldiğimiz noktada toplanan vergilerin yüzde 15'i faize gidiyor.  Biz buna da isyan ediyoruz, buna da 'hayır' diyoruz. Bunlar hep kılık değiştirdiler. Türk, Kürt dediler, kardeşi kardeşe vurdurttular. Şimdi başka noktadalar. Bugünlerde artık başka şeyler söyleyip, başka kılıklara bürünüyorlar.  Bunların hepsini de geçen yıl yaşadık. Gezi olaylarını yaşadık. Şimdi aynı tuzak ve oyunlarla bu milleti ağlarına düşürmeye çalışıyorlar. İstiyorlar ki yine kriz ve istikrarsızlık olsun, hükümet devam etmesin. Bunlar, bir yerlerden aldığı siparişleri yerine getirecekler."

Zeybekci, partisinin 1 Şubat'taki Denizli İl Kongresine, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağını sözlerine ekledi.

Halit Tosun'un AK Parti Honaz İlçe Başkanlığına yeniden seçildiği kongreye, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, AK Parti İl Başkanı Avni Örki ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile partililer katıldı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Ekonomi Bakanı Zeybekci, Denizli'de Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement