Ekonomi Bakanı Zeybekci Denizli'de Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ekonomi Bakanı Zeybekci Denizli'de Açıklaması

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "80 milletvekiliyle TBMM'ye girdiler, girdikleri gün silahlara sarıldılar, cana kastetmeye başladılar, güç sarhoşu oldular" dedi.

19.09.2015 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "80 milletvekiliyle TBMM'ye girdiler, girdikleri gün silahlara sarıldılar, cana kastetmeye başladılar, güç sarhoşu oldular" dedi.

Bakan Zeybekci, Denizli programı kapsamında partisinin Denizli milletvekili adayları ve yeni atanan İl Başkanı Necip Filiz ile bir araya geldi.

İl başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Zeybekci, 7 Haziran seçimlerinde alınan sonucun sorumlusunun kendileri olduğunu, kendilerini yeteri kadar anlatamadıklarını söyledi.

Bu seçimde daha çok koşacaklarını, çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacaklarını ifade eden Zeybekci, "Kapı çalmak kolay, 'merhaba' demek kolay ama illaki o gönüllere gireceğiz. Bazı gönüller vardır kapalı, onlara da dua edeceğiz" diye konuştu.

Zeybekci, Türk milletinin tarihi boyunca asla diz çökmediğini, teslim olmadığını, bunu özellikle "aklını, ruhunu ve vicdanını satanların ve bu ülkeyi böleceğini zannedenlerin" iyi anlaması gerektiğini dile getirerek, "Bu vatanın evlatları onları bu vatandan tepeleyene kadar, köklerini kurutana kadar bu operasyonlar devam edecek" dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusu

Bakan Zeybekci 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin yeniden doğuşu olacağını, bu seçimlerde de kendileri ile yarışacaklarını söyledi. 7 Haziran seçimleri sonrası bazı partilere verilen oyların neyle sonuçlandığının da görülmesi gerektiğini ifade eden Zeybekci, şöyle konuştu:

"Selamımızı söyleyin o kardeşlerimize. Biliyorum onların niyeti o değildi, onların niyeti kardeş kanı dökülsün değildi, PKK'ya gitsin diye oylarını oraya vermediler ama görsünler, nereye gitti, ne oldu. 80 milletvekiliyle TBMM'ye girdiler, girdikleri gün silahlara sarıldılar, cana kastetmeye başladılar, güç sarhoşu oldular. Zannettiler ki bunu ilan edersek bunlar susarlar, şunu dersek bunlar korkarlar. O her ne ilan ettilerse o ilan ettiklerini başlarına yıkıp onları buna pişman edene kadar devam edeceğiz.

Biz biriz, beraberiz, kardeşiz. Bu melunlara, şeytanlara, bölücülere, hainlere, PKK'ya ve bugün yüzde yüz PKK ile aynı hale gelmiş olan bu parti diye çağrılan ki onlara siyasi parti demek haksızlık olur, bunlara vereceğimiz en güzel cevap, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizdir."

Bakan Zeybekci, daha sonra Pamukkale'de Uzunpınar Mahallesi'ndeki kapalı pazaryeri ve Gözler Mahallesi'ndeki bölünmüş yol açılışlarına katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ekonomi Bakanı Zeybekci Denizli'de Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement