Ekonomi Kampusu İhalesi Tamam - Son Dakika
Ekonomi

Ekonomi Kampusu İhalesi Tamam

Ekonomi Kampusu İhalesi Tamam

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın prestij projelerinden biri olan ve içinde Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Isparta Ticaret Borsası, KOSGEB, İşkur, Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Türk Standartları Enstitüsü, Kredi Garanti Fonu gibi kurumlar ile irtibat bürolarının yer alacağı Ekonomi Kampusu ile ilgili ihale sürecinde tamamlandı.

26.01.2016 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın prestij projelerinden biri olan ve içinde Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Isparta Ticaret Borsası, KOSGEB, İşkur, Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Türk Standartları Enstitüsü, Kredi Garanti Fonu gibi kurumlar ile irtibat bürolarının yer alacağı Ekonomi Kampusu ile ilgili ihale sürecinde tamamlandı.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlığında toplanan Ekonomi Kampusu İhale Komisyonu üyeleri, eşliğinde yapılan ihaleyi Metro Mühendislik İnşaat Firması kazandı. ITSO Başkanı Başdeğirmen, "Projemizin ana ihalesini tamamlandık. Metro Mühendislik İnşaat Firmasının kazandığı ihalemize katılan ARC İnşaat ve Keleşoğlu İnşaat Firmamıza teşekkür ediyorum. Isparta'mızın adına, orada bulunacak olan tüm birimler ve müteahhit firmamız için inşallah hayırlı bir sonuç olmuştur. Ekonomi Kampusu projemizi hayata geçirmek için çok uğraştık çaba harcadık. Binamız içerisinde yaptığımız çalışmalarla Isparta ekonomisini güçlendirerek ilimizi geleceğe taşımak istiyoruz. Burada iyi işler güzel işler yapabilmenin yanı sıra, üyelerimize ve Ispartalı hemşehrilerimize hizmet verecek birimlerin olmasını istedik. İhalemizin ardından 15 Şubat 2016 tarihinde temelini atacağımız bu binamız Ispartalı esnafımıza, sanayicimize yakışır düzeyde olacak. Isparta'mıza hayırlı olsun" dedi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Ekonomi Kampusu İhalesi Tamam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement