Ekranların En Renkli İkilisi Safiye Soyman ve Faik Öztürk "Her Şey Dahil"de - Son Dakika
Güncel

Ekranların En Renkli İkilisi Safiye Soyman ve Faik Öztürk "Her Şey Dahil"de

Ekranların En Renkli İkilisi Safiye Soyman ve Faik Öztürk "Her Şey Dahil"de

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman ve Faik Öztürk, bugün Çağla ve Alişan'ın programı Her Şey Dahil'de idi.

01.04.2014 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman ve Faik Öztürk, bugün Çağla ve Alişan'ın programı Her Şey Dahil'de idi. Yenilenen imajı ve en güzel şarkılarını seslendiren Safiye Soyman ve Faik Öztürk ile stüdyoda eğlenceli anlar yaşandı.

SAFİYE SOYMAN'A FAİK ÖZTÜRK VE HER ŞEY DAHİL'DEN 1 NİSAN ŞAKASI!

İsmini vermek istemeyen bir izleyici telefon bağlantısı ile yayına bağlanıp Faik Öztürk'e çok büyük hayranlık beslediğini ve kendisiyle görüşmek istediğini paylaştı. Faik Öztürk'ün rahat tavırları Safiye Soyman'ı çok kızdırdı. "Faik'i asla kıskanmam" açıklamasında bulunan Safiye Soyman, izleyiciye istediğiniz şekilde görüşebilirsiniz dedi. Safiye Soyman'ın çok kızdığını gören Alişan ve Çağla "1 Nisan şakası" açıklamasını yaparak araya girip gerçeği açıkladılar. "Başka türlü hayranım diyince tepem attı" açıklamasın bulunan Safiye Soyman, bugün albümünün ilk günü olduğunu ve eğlenmek istediğini söyledi.

SAFİYE SOYMAN VE FAİK ÖZTÜRK'TEN "HIM HIM YAR" DÜETİ!

Safiye Soyman ve Faik Öztürk albümünde Düğün Dernek filmi ile dillere dolanan "Hım Hım Yar" parçasını seslendirdiler. Safiye Soyman ve Faik Öztürk hem stüdyodaki izleyiciye hem de ekran başındaki izleyiciye eğlenceli anlar yaşattı.

"BU ETEK ÇOK KISA!"

Safiye Soyman'ı çok kıskandığını söyleyen Faik Öztürk, "Safiye Soyman'ı arayıp beğenilerini dile getiren olursa adamın ciğerini söker alırım" açıklamasında bulundu. Safiye Soyman'ın giydiği elbisenin çok kısa olduğunu söyleyen Faik Öztürk, "Bu etek çok kısa" dedi. Program süresince sürekli Safiye Soyman ile uğraşan Faik Öztürk, yeni albümde en sevdiği parçanın "Boluluyum" olduğunu paylaştı.

SAFİYE SOYMAN'DAN MİNİ KONSER!

Safiye Soymanın yeni albümünden söz ve müziği Gökhan Tepe'ye ait olan "Annem Annem" seslendirdi. Safiye Soyman parçasıyla stüdyoda bulunan izleyiciye duygusal anlar yaşattı. İzleyiciler gözyaşlarını tutamadı.

SAFİYE SOYMAN MUTFAĞA GİRDİ!

Çağla ve Alişan'ın yoğun istediği üzerine giren Safiye Soyman, Mercimek Köftesi hazırladı. Faik Öztürk'ün sürekli Safiye Soymana sataşmasıyla ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. Safiye Soyman'ı mutfakta bırakan Faik Öztürk ve Alişan birlikte "Geceler Yanıma" parçasını seslendirip halay çektiler.

SAFİYE SOYMAN VE ALİŞAN'DAN CANLI PERFORMANS!

Safiye Soyman ve Alişan canlı olarak "Gezme Ceylan" parçasını birlikte seslendirdiler. Stüdyoda bulunan ve ekran başındaki izleyice müzik ziyafeti yaşatıldı. Safiye Soyman ardından yeni albümünden "Diyar Diyar" parçasını seslendirdi. Safiye Soyman, yeni albümünün bugün çıktığını sevenleriyle paylaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ekranların En Renkli İkilisi Safiye Soyman ve Faik Öztürk 'Her Şey Dahil'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement