Ekrem Erdem: "İsrailliler şenlik yapıyor" - - Son Dakika
Güncel

Ekrem Erdem: "İsrailliler şenlik yapıyor" -

Ekrem Erdem: "İsrailliler şenlik yapıyor" -

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "İsrailliler şenlik yapıyor.

02.08.2014 04:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "İsrailliler şenlik yapıyor. Ne şenliği yapıyor? 'Gazze'de çocuk kalmadı, okullar kapanacak' diye şenlikler yapıyorlar. Aslında buralarda insanlık katlediliyor" dedi.

Erdem, memleketi Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Aydınlar köyüne gelerek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Köy konağının yanında Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem tarafından okutulan mevlide katılan Erdem, mevlidin ardından yaptığı konuşmada, ramazanın ve bayramın huzur içerisinde idrak edildiğini söyledi.

"Gerçekten son yıllarda ülkemizde bir huzur var. Bu huzurda hem bayramlarımıza, hem de günlük yaşamımıza yansıyor ama yanı başımızda olan Filistin'de, Suriye'de, Mısır'da, Irak'ta, adını bilmediğimiz nice ülkelerde nerede bir Müslüman varsa inanın ki şuanda sıkıntılar yaşıyorlar" diyen Erdem, "Biz bu huzura şükrediyorsak, bunun oralara da ulaşmasının mücadelesini vermek zorundayız. Televizyonları izliyoruz. Çoğumuz bir futbol maçı kadar değer vermiyoruz. İsrailliler şenlik yapıyor. Ne şenliği yapıyor? 'Gazze'de çocuk kalmadı, okullar kapanacak' diye şenlikler yapıyorlar. Aslında buralarda insanlık katlediliyor" ifadesini kullandı.

17 ve 25 Aralık'ta "darbe operasyonu" yapıldığını belirten Erdem, şöyle devam etti:

"Bunu neden yaptılar? Çünkü Türkiye'yi Mısır'a çevirmek istediler. Bugün Recep Tayyip Erdoğan'la neden mücadele ediyorlar. Çünkü yiğit adam olduğu için uğraşıyorlar. Bazılarının istediği gibi konuşmuyor. Halkının istediğini konuşuyor. Filistin'dekiler Tayyip Bey'in kazanması için dua ederken, onları katledenlerse sinagoglarda Tayyip beyin kazanmaması için dua ediyorlar. Onun için bu seçim sıradan bir seçim değil."

Cumhurbaşkanı seçiminde her bir oyun çok önemli olduğunu kaydeden Erdem, "Bir oy' deyip geçmeyin. O oy senin hayatını karartır. Türkiye artık uçuyor. Uçan Türkiye'nin tekerine ne olur taş koymayın. Bunun için tarihi bir dönemeçteyiz" dedi.

- "Başbakan kim olacak?"

Erdem, bir vatandaşın kendisine, "Başbakan kim olacak?" diye soru sorması üzerine, "Biz bu soruyu ne soruyoruz, ne de konuşuyoruz. İşte AK Parti farkı budur. Çünkü günü geldiği zaman konuşuruz. Bugün başbakanın kim olacağı değil, şu anda Recep Tayyip Erdoğan hangi oranda Çankaya'ya çıkacak bu önemli. AK Parti her şeyi düşünür. Halkın beklentilerine cevap verecek birisi Başbakan olacaktır" yanıtını verdi.

Erdem, daha sonra Suşehri'ne bağlı Aksu köyüne geçti.

Burada hayırsever bir iş adamı tarafından yaptırılan caminin ibadete açılışı törenine katılan Erdem, yaptığı konuşmada, Türk medeniyetinin merkezinde cami olduğunu ifade ederek, "Atalarımız bir yerleşim yeri kurduğu zaman ilk yaptıkları şey mesciddir, sonra okuldur, sonra hamamdır. İşte bunlar bir arada olursa bizim medeniyetimiz olur. Asırlardır biz bu topraklarda hükümdar olduysak, temelini sağlam attığımızdandır. Bu yapılan hizmet, dua edilecek güzel bir hizmettir. Caminin yapılmasında emeği olan Dursun Koçak adlı iş adamımıza ve köylülerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Suşehri İlçe Müftüsü Bekir Civriz, dua etti.

Açılışa, AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ekrem Erdem: 'İsrailliler şenlik yapıyor' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement