Ekrem Okyay Biga'da Anıldı - Son Dakika
Yerel

Ekrem Okyay Biga'da Anıldı

Ekrem Okyay Biga\'da Anıldı

Kale Grubu Şirketlerinin kurucusu İş adamı Dr.H.İbrahim Bodur’un dünürü Prof.Dr.Ekrem Okyay, Çanakkale’nin Biga ilçesinde dualarla anıldı.

10.09.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kale Grubu Şirketlerinin kurucusu İş adamı Dr.H. İbrahim Bodur'un dünürü Prof.Dr.Ekrem Okyay, Çanakkale'nin Biga ilçesinde dualarla anıldı.

Kale Grubu Şirketleri Kurucusu ve Onursal Başkanı Dr.H.İbrahim Bodur'un dünürü, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ve Kale Grubu Teknik ve Kimya Grup Başkanı Osman Okyay'ın babası, Prof. Dr. Ekrem Okyay, ölümünün 20. yılında nedeni ile Biga'da dualarla anıldı. Prof. Dr. Okyay'ın anısına Biga Çarşı Camii'nde öğle namazından önce Türkiye'nin önde gelen hafız ve hocaları tarafından Mevlid-i Şerif okunarak Kur'an'ı Kerim tilaveti yapıldı. Biga Çarşı Camii'ndeki anmaya Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Biga Kaymakamı Fatih Genel, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Teknik ve Kimya Grup Başkanı Osman Okyay, Kale Grubu Şirketleri'nin üst düzey yöneticileri, Okyay ve Bodur ailelerinin mensupları, çok sayıda Bigalı ve Çanlı katıldı. Mevlid-i Şerif ve Kuran'ı Kerim tilaveti sonrasında öğle namazı kılınmasının ardından davetlilere hayır yemeği verildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ekrem Okyay Biga'da Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement