Ekys'de Dereceye Giren Kurum ve Ekipler Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Ekys'de Dereceye Giren Kurum ve Ekipler Ödüllerini Aldı

Ekys\'de Dereceye Giren Kurum ve Ekipler Ödüllerini Aldı

Eğitimde Kalite Yönetim Sistemleri (EKYS) kapsamında ‘Yılın kaliteli okulu/kurumu ve yılın kaliteli ekibi’ kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

24.04.2014 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitimde Kalite Yönetim Sistemleri (EKYS) kapsamında 'Yılın kaliteli okulu/kurumu ve yılın kaliteli ekibi' kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü Toplam Kalite Yönetimi İl Formatörü İsmail Dolaş başkanlığındaki ekibi tarafından kurumların değerlendirilmesi yapıldı. Yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren okul/kurum ve ekiplere ödülleri halk eğitim merkezinde düzenlenen tören ile verildi.

Okul/kurum kategorisinde Zübeyde Hanım Anaokulu, Besni Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Gölbaşı Yunus Emre Anadolu Lisesi birinci olurken, Kahta Damlacık Ortaokulu, ticaret Meslek Lisesi ikinci oldu.

Ekip kategorisinde ise, Özel İdare Ortaokulu, Bilgi Anadolu Lisesi, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Besni Anadolu Sağlık Meslek Lisesi birinciliği, Besni Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kahta Damlacık Ortaokulu ikinciliği elde etti. Kategorilerin birincileri Ankara'da yapılacak olan değerlendirmelere katılacak.

Düzenlenen ödül töreninde birinciler adına Besni Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Muhammed Aslan konuşma yaparak, "Toplam kalite yönetimi anlayışımızla hedef ve amaç birliği sağladık. İdareci ve öğretmenler olarak başarısızlığı yargılayan değil, nedenlerini araştırıp, etkili çözüm yolları üretebilen bir anlayışı hakim kıldık" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan ise, eğitimde kalite yönetim sistemleri ilkelerini açıklayarak, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul ve İzmir Büyükşehirlerinden sonra 5 yılda 5 Türkiye derecesi ödül alan tek il'in Adıyaman olduğunu söyledi.

Bu yılda aynı şekilde kurum ve ekiplerden başarı beklediklerini kaydeden Seyfi Özkan, eğitimde sosyal etkinliklere de önem verilmesi gerektiğini belirterek, "Her öğrenciniz kültürümüze uygun tiyatro, müzik gruplarında yer almalıdır. Spor alanında güzel gelişmeler oluyor ancak sosyal ve sanat alanında da aynı gelişmeleri kaydetmeliyiz" dedi.

Konuşmalardan sonra ödüle layık görülen okul/kurum ve ekipler ödüllerini aldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ekys'de Dereceye Giren Kurum ve Ekipler Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement