Kars'ta El Freni Çekilmeyen Araç Şarampole Uçtu: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kars'ta El Freni Çekilmeyen Araç Şarampole Uçtu: 1 Yaralı

Kars'ta 1 kişinin yaralandığı trafik kazasına giden itfaiye, jandarma ve polis ekipleri rampa aşağı kendiliğinden hareket eden aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

18.12.2014 08:26  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars merkeze bağlı Çorak köyünde aşırı sis nedeniyle trafik kazası meydana geldi. 35 N 6911 plakalı özel otomobil yolun çakıllı olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole uçtu. Kazada ağır yaralanan sürücü itfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkarılarak olay yerine gelen ambulansla Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.

“EL FRENİNİ ÇEKMEYİ UNUTTU OTOMOBİLİ ŞARAMPOLE UÇTU”

Çorak Köyü’nden Kars’a giden bir kişi trafik kazasını görünce otomobilinden inerek kazaya bakmak istedi. Bu arada el frenini çekmeyi unuttuğu 36 FE 630 otomobil kendiliğinden hareket etti. Yokuş aşağıya hızla giden otomobili gören ekipler, önce içerisinde sürücünün bulunduğunu, sis nedeniyle yolu fark edemediği sandılar. İçerisinde sürücünün olmadığı anlaşılan araç büyük paniğe neden oldu. Ekipler bir yandan sağa-sola kaçışırken diğer yandan da aracın kapısını açarak durdurmaya çalıştılar. Rampa aşağı hızı artan otomobil şarampole uçarak durabildi. Bir kişinin yaralandığı kazaya bakmak için aracını park eden sürücü ise neye uğradığını şaşırdı ve büyük panik yaşadı.

Öte yandan ilk meydana gelen kazada ağır yaralanan Ç.C.’nin üniversite hastanesindeki tedavisi sürüyor. Ç.C.’nin durumunun ağır olduğu kaydedildi.

IŞIK ÇAPANOĞLU 

Kars\'ta El Freni Çekilmeyen Araç Şarampole Uçtu: 1 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kars'ta El Freni Çekilmeyen Araç Şarampole Uçtu: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement