El Konulan Kız Yurdu, Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne - Son Dakika
Güncel

El Konulan Kız Yurdu, Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne

El Konulan Kız Yurdu, Özel Harekat Şube Müdürlüğü\'ne

ERZURUM Valisi Seyfettin Azizoğlu, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası el konulan FETÖ'ye ait Erzurum'daki bir kız yurdunun, Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne tahsis edildiğini bildirdi.

22.09.2016 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ERZURUM Valisi Seyfettin Azizoğlu, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası el konulan FETÖ'ye ait Erzurum'daki bir kız yurdunun, Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne tahsis edildiğini bildirdi. FETÖ'ye ait kız yurdu Erzurum Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası olacak.

Vali Seyfettin Azizoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Mehmet Sekmen, Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne dönüştürülen eski kız yurdunda incelemelerde bulundu. YVali Azizoğlu, incelemelerinden sonra binada tadilat işlemini yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür etti. Vali Azizoğlu, "Bu binayı baştan aşağı yeniden yapıyorlar. Büyük oranda çalışmalar tamamlandı. Böylece bu güzel bina artık Fetullahçı Terör Örgütü'nün değil, devlet ve milletine hizmet eden polislerimizin mekanı olacak. Daha önceden FETÖ'nün yurdu olarak kullanılan bina devletimize geçti ve burası artık Özel Harekat Polislerimizin yerleşkesi olarak kullanılmaya başlandı. Polislerimiz şu andan itibaren milletimize ve devletimize burada hizmet vermeye başladı" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, asayiş ve güvenliği sağlayan polis teşkilatımızın böyle bir binaya kavuşmasının Erzurum için büyük önem taşıdığını anlatırken, "Biz bir bütünüz. El birliğiyle gönül birliğiyle hep beraber devletin işlerini aksatmadan yürütmeye gayret ediyoruz. Bundan sonra da öyle yapacağız hayırlı olsun" dedi.

- Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel El Konulan Kız Yurdu, Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement