El Pais Gazetesi Atletico Madrid'in 1967'deki Göztepe Yenilgisini Yazdı - Son Dakika
Spor

El Pais Gazetesi Atletico Madrid'in 1967'deki Göztepe Yenilgisini Yazdı

El Pais Gazetesi Atletico Madrid\'in 1967\'deki Göztepe Yenilgisini Yazdı

İspanyol El Pais gazetesi siyah-beyaz anılar köşesinde Atletico Madrid'in İzmir'de 3-0 kaybettiği Göztepe maçını sayfalarına taşıdı.

26.01.2015 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanyol gazete El Pais, bugün 1967 yılındaki Göztepe - Atletico Madrid maçıyla ilgili bir yazıyla çıktı.

El Pais gazetesi, Atletico Madrid ile Göztepe arasında 1967 yılında Alsancak Stadı'nda oynanan Avrupa Kupası maçını bir kez daha gündeme getirdi. Gazete Göztepe'nin Madrid ekibini 3-0 yenerek kupa dışına itmesiyle ilgili bir haber yayımladı. Haberde Atletico Madrid'in söz konusu maçı hakemin kötü yönetimi nedeniyle kaybettiği iddia ediliyor.

"En korkunç maç"

"Siyah beyaz anılar" köşesi altında "Atletico’ya İzmir engeli" başlığı ile çıkan haberde, "Hakemlerden yana en şanssız takım hiç kuşkusuz Atletico Madrid’tir. Atleticolu taraftarlar tarih boyunca bunun sayısız örneğini yaşadılar, ancak en korkunç olanı 22 Kasım 1967’de İzmir’de Göztepe’ye karşı oynadıkları maçtır" diye başlayan haber şöyle devam ediyor.

"Atletico Madrid takımı İspanya’da oynanan maçta Göztepe’yi 2-0 mağlup eder ve diğer karşılaşma için İzmir’e doğru yola çıkar. Ancak maçın oynanacağı

sahayı gören Atleticolular büyük bir hayal kırıklığı yaşar

. Zira sahada çimden eser bile yoktur ve sahanın aydınlatması zayıftır. Öte yandan Yugoslav hakemin faulleri görmezden gelmesine dayanamayan iki Atleticolu futbolcu maç sırasında kırmızı kartla dışarı atılmıştır.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor El Pais Gazetesi Atletico Madrid'in 1967'deki Göztepe Yenilgisini Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement