El ve Ayakları Bağlanarak Öldürülen Yaşlı Kadın - Son Dakika
Güncel

El ve Ayakları Bağlanarak Öldürülen Yaşlı Kadın

El ve Ayakları Bağlanarak Öldürülen Yaşlı Kadın

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde elleri ve ayakları bağlı halde cesedi bulunan 63 yaşındaki Satı Kan'ın katil zanlısı oldukları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.

15.11.2016 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde elleri ve ayakları bağlı halde cesedi bulunan 63 yaşındaki Satı Kan'ın katil zanlısı oldukları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.

Satı Kan'ın Kale Mahallesi Para Kazan Sokak'taki evinde cesedinin bulunmasının ardından olayın aydınlatılması için Asayiş Şubesinde özel ekip oluşturuldu.

Bölgedeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen ekipler, yaşlı kadının evinde kalan gelininin, beyaz renkli bir araç tarafından takip edildiğini belirledi. Polis ekipleri yaptıkları araştırmada, plakası tespit edilen aracın M.A. tarafından kent merkezinden kiralandığını belirledi.

Harekete geçen ekipler, Satı Kan'ın öldürülmesi olayına karıştıkları ileri sürülen M.A. ile kardeşi A.A, A.Ö, kardeşi İ.Ö, Ö.A. ve A.T.T'yi gözaltına aldı. Öldürülen Satı Kan'ın küpeleri ve evden çalınan ziynet eşyalarının bir kısmı, şüpheli A. A'nın evinde ele geçirildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde 63 yaşındaki Satı Kan, 3 Kasım Perşembe günü evinde öldürülmüş olarak bulunmuş, yapılan incelemede kadının el ve ayakları bağlandıktan sonra öldürüldüğü tespit edilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel El ve Ayakları Bağlanarak Öldürülen Yaşlı Kadın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Ankara'da ziyaretlerde bulundu
    15:34 Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Ankara'da ziyaretlerde bulundu

    Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Alemdar, AK Parti Grup Toplantısı'na katıldı ve milletvekilleri ile görüştü. Alemdar, şehre en iyi hizmetleri sunmak için birlikte çalışacaklarını belirtti.

  • Yüksek nem nedeniyle Antalya'da görüş mesafesi azaldı
    15:34 Yüksek nem nedeniyle Antalya'da görüş mesafesi azaldı

    Antalya'da yüksek nem oranı nedeniyle seyir teraslarından kenti görmek zorlaştı. Meteoroloji yetkilileri, nem bulutunun görüş mesafesinde olumsuz etkiler yaratmadığını belirtti. Bölgede sağanak yağışların beklendiği ve vatandaşların meteoroloji haberlerini takip etmeleri gerektiği uyarısında bulunuldu.

  • Türkiye-Mali KEK 4. Dönem Toplantısı Ankara'da Gerçekleştirildi
    15:34 Türkiye-Mali KEK 4. Dönem Toplantısı Ankara'da Gerçekleştirildi

    Türkiye-Mali Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 4. Dönem Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında 4. Dönem KEK Protokolü ve eylem planları imzalandı. İki ülke arasındaki ticaret hacminin artırılması ve işbirliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Türkiye ve Mali arasındaki ilişkilerin dostluk, barış ve karşılıklı fayda temelinde sağlam ve uzun ömürlü olacağı vurgulandı.

  • Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'a Ankara Üniversitesi tarafından fahri doktora payesi verildi
    15:33 Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'a Ankara Üniversitesi tarafından fahri doktora payesi verildi

    Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesinde düzenlenen fahri doktora töreninde Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'a akademik nişan ve fahri doktora belgesi takdim edildi. Hassan, Türkiye ile Tanzanya arasındaki gelişen ekonomik ilişkileri vurgulayarak, Türk Hava Yolları ile Tanzanya Hava Yolları arasında turizm endüstrisine olanak sağlayacak bir anlaşma imzalanacağını duyurdu.

  • Akıncılar Kaymakamı Okul İncelemesi Yaptı
    15:33 Akıncılar Kaymakamı Okul İncelemesi Yaptı

    Akıncılar Kaymakamı Saltuk Buğrahan Açıkbaş, Akıncılar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde incelemede bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Balcı'dan okulla ilgili bilgi aldı. İnceleme sırasında Okul Müdürü Gürkan Çanakçı ve görevli personel de hazır bulundu.

  • Tekkeköy'de ilkokul, ortaokul ve anaokulu öğrencilerine özel şenlik düzenlendi
    15:32 Tekkeköy'de ilkokul, ortaokul ve anaokulu öğrencilerine özel şenlik düzenlendi

    Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şenlik ve kermes düzenlendi. Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar çeşitli oyunlar ve yarışmalarla eğlendi. Şenlikte animatörler, palyaçolar, şişme oyun alanları gibi etkinlikler yapıldı. Katılımcılara yöresel lezzetler de sunuldu.


Advertisement