ELAYŞAD Bir Dizi Ziyarette Bulundu - Son Dakika
Güncel

ELAYŞAD Bir Dizi Ziyarette Bulundu

ELAYŞAD Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Ömer Faruk Elçi, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ahmet Bağlıtaş, Ali Şekerdağ ve Nazif Bilginoğlu'nu makamlarımda ziyaret etti.

15.04.2014 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Yazar Şair ve Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Ömer Faruk Elçi, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu nu makamlarımda ziyaret etti.

Gerçekleştirilen "hayırlı olsun" ziyareti esnasında Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, Elâzığ'ın hizmetinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ildeki sanat insanlarının milli eğitim camiasıyla olan entegrasyonunun önemli başlıklardan birisi olduğunun altını çizdi. Görev istek ve azmini belirten Bağlıtaş, "hayırlı olsun" ziyaretlerinden dolayı dernek üyelerine teşekkür etti.

Elazığ Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ ile ziyaretlerine devam eden yönetim kurulu üyeleri, Elâzığ'ın kültürel yapısının korunması ve geliştirilmesi noktasında sağladığı katkılardan dolayı Şekerdağ a plaket takdiminde bulundu.

Şekerdağ, Elâzığ'ın lokomotif sivil toplum kuruluşlarının başında gelen ELAYŞAD yönetimine teşekkür ederken Elâzığ'a hizmette beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Son ziyaretini İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu'na yapan ELAYŞAD yönetimi, Elazığ'daki kültür ve sanat faaliyetlerine vermiş olduğu desteklerden dolayı Bilginoğlu'na plaket takdiminde bulundu. Bilginoğlu, kültürel açılımın sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli olarak gerçekleşmeye devam edeceğini söyledi.

Ziyaretler sonrası açıklamada bulunan Elazığ Yazar Şair ve Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Ömer Faruk Elçi: "Şehrimiz içinde bulunduğumuz bölgenin bir kültür havzasıdır, bizler de kuruluş amacımız ve vizyonumuz gereği ilimizde yapılacak olan her türlü kültür sanat faaliyeti içerisinde bundan önce olduğu gibi bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Elazığ'ı sanatın başkenti yapma noktasındaki idealimiz şehrimizin ortak paydasıdır." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ELAYŞAD Bir Dizi Ziyarette Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement