Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz, Şorşor Deresi'nde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz, Şorşor Deresi'nde İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz, Şorşor Deresi\'nde İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kentin Kısmi Kanalizasyon Projesi olan ve Şorşor Deresi olarak bilinen kolektör hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

20.06.2016 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kentin Kısmi Kanalizasyon Projesi olan ve Şorşor Deresi olarak bilinen kolektör hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Elazığ Belediyesi, İlbank ve Devlet Su İşleri'nin ortak çalışmaları sonucu hazırlanan Elazığ Kısmi Kanalizasyon İhalesi yapılmasının ardından bu yılın başında başlayan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Elazığ- Diyarbakır yolu üzerinde bulunan arıtma tesisi bölgesinde sürdürülen çalışmalar kapsamında 2 binlik boru hattı döşeme çalışmalarını Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan ve büyük bir hızla çalışmaların ilerlediğini ifade eden Başkan Mücahit Yanılmaz, 30 kilometrelik hattın ilk 4 kilometresinin tamamlandığını kaydetti. Şorşor Deresi kolektör hattı döşeme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte ufak kanal yapımı ve rekreasyon çalışmalarının başlayacağını aktaran Başkan Yanılmaz, "Projenin tamamlanmasıyla, Hicret Mahallesi başta olmak üzere Aksaray, Kızılay ve Gümüşkavak mahalleleri Şorşor Deresi kaynaklı sorunlardan kurtulacaktır. İçerisinde temiz suların akacağı Şorşor Deresi çevresi yürüyüş yolları, bisiklet yolları, dinlenme alanlarıyla şehrin cazibe noktalarından bir olacak. Böylece şehrimizin en önemli problemlerinden birisi de nihayete ermiş olacak" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz, Şorşor Deresi'nde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement