Elazığ Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Elazığ Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından Hicret ve Aksaray mahallelerinin bağlantısını sağlayan Demiryolu altgeçidinde asfalt çalışması gerçekleştirildi.

22.09.2016 16:14  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce şehir genelinde yol bakım-onarım ve yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda, Hicret ve Aksaray mahallelerinin bağlantısını sağlayan Demiryolu altgeçidi asfaltlanarak, yenilendi.

Öte yandan ekiplerce Mustafapaşa Mahallesi Orta Sokak, Yıldızbağları Mahallesi'nin muhtelif sokaklarında asfalt bakım-onarım, Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi, Salıbaba Mahallesi'nin muhtelif sokaklarında kaldırım bakım-onarım çalışmaları ile Çaydaçıra Mahallesi Şehit Astsubay Sami Çiftçi Bulvarı ve Ataşehir Mahallesi Kuvai Milliye Bulvarı'nda ise asfalt öncesi temel malzeme serim çalışmaları sürüyor.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, mevsim koşullarının uygunluğu doğrultusunda çalışmaların aralıksız sürdürüleceği kaydedildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığ Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement