Elazığ Belediyesi'nden Personeline Dil Eğitim Desteği - Son Dakika
Güncel

Elazığ Belediyesi'nden Personeline Dil Eğitim Desteği

Elazığ Belediyesi\'nden Personeline Dil Eğitim Desteği

Elazığ Belediyesi ve özel bir dil eğitim kurumu arasında Belediye personeli ve çocuklarına yönelik yüzde 50 oranında dil eğitimi indirim protokolü imzalandı.

22.10.2016 14:03  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UZUN: "SAYIN BAŞKANIMIZA EĞİTİME VERDİĞİ DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Protokol imza töreninde konuşan eğitim kurumu temsilcisi Hasan Uzun eğitimin önemine vurgu yaparak, "Özellikle İngilizce dünyanın ortak dilidir, teknolojinin ortak dilidir. Biz kurum olarak geliştirdiğimiz Avrupa dil öğrenim sistemiyle verdiğimiz eğitimle son derece olumlu sonuçları alıyoruz. Şöyle bir gerçekle karşı karşıyayız. Dünyada her yaş grubundaki çocuğun 3 milyon rakibi var. Bu yarışta yer alabilmek için en azından bizim çocuklarımızın da ikinci dili öğrenmesi bir zorunluluk haline gelmiştir. Bu protokolün çocuklarımızın geleceğine önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Sayın Belediye Başkanımıza eğitim ve öğretime gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞKAN YANILMAZ: "PERSONELİMİZ ELAZIĞ BELEDİYESİ PERSONELİ OLMANIN AYRICALIĞINI YAŞIYOR"

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, imzalanan protokolle Belediye personeli ve çocuklarına yönelik önemli avantajlar sağladığını ifade ederek, "30 Mart 2014 tarihinden sonra Elâzığ'da hizmet kalitesini artırmayı ve vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alması noktasında kendimize hedef belirledik. Elâzığ Belediyesi personelinin daha iyi hizmet sunma noktasında donanımlı olması ve bir kısım eğitimlerden faydalanması gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle hizmet içi eğitimlere büyük önem veriyoruz, her personelimiz 5. 6. hizmet içi eğitim programlarına tabii tutuldu. Kurum olarak bu eğitimlerimize ek olarak personelimizin alanında uzman kişi ve kurumlarca verilecek eğitimlerden faydalanmalarına da önem veriyoruz. Bu doğrultuda pek çok kurum ve kuruluşla protokoller imzaladık. Yabancı dil öğrenimi de çok önemsediğimiz bir alandır. Çünkü her alanda dünyayla eşdeğer bir hizmeti Elâzığ'ımıza sunmak istiyoruz" diye konuştu.

Elazığ Belediyesi olarak ilk günden itibaren çalışmalarında en kaliteli hizmeti en ekonomik şekilde hayata geçirme ilkesiyle hareket ettiklerine vurgu yapan Başkan Yanılmaz, "Bu protokolle de personelimize ve çocuklarına en kaliteli eğitimi, en ekonomik şekilde sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Personelimiz, Elazığ Belediyesi personeli olmanın ayrıcalığını bir kez daha yaşayacaktır. Sağladığınız destekten dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, Elazığ Belediyesi personelinin eğitim kurumunun sağladığı avantajlardan yararlanmak için Elazığ Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'nden alacakları çalışan olduğunu ibraz eden bir belge ile eğitim kurumuna başvurmaları gerektiği belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığ Belediyesi'nden Personeline Dil Eğitim Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement