Elazığ Bilim ve Sanat Merkezinde Söyleşi Günleri - Son Dakika
Yerel

Elazığ Bilim ve Sanat Merkezinde Söyleşi Günleri

Elazığ Bilim ve Sanat Merkezinde Söyleşi Günleri

Elazığ Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen Söyleşi Günlerine Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alnıaçık konuşmacı olarak katıldı.

20.01.2015 13:23  Güncelleme: 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen Söyleşi Günleri'ne Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Aytaç Alnıaçık konuşmacı olarak katıldı.

Elazığ Bilim ve Sanat Merkezi'nin Söyleşi Günleri devam ediyor. Merkezin konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşiye okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Aytaç Alnıaçık, konuşmacı olarak katıldığı söyleşide öğrencilerle tecrübelerini paylaştı. Türk dünyasına damga vurmuş şair yazar ve ozanların hayatlarından kesitler anlatan Alnıaçık, başarılı bir birey olmanın sırlarını öğrencilerle paylaştı. Öğrencilere hayallerini ve hayattan beklentilerini soran Alnıaçık, öğrencilere topluma faydalı birey olabilmeleri için yapmaları gerekenleri sohbet ortamında aktardı.

Söyleşinin son bölümünde öğrenciler, Alnıaçık'a merak ettiği soruları yöneltti. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ Bilim ve Sanat Merkezinde Söyleşi Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement