Elazığ'da '1 Kan Ver, 3 Hayat Kurtar' Sloganıyla 2 Günde 100 Ünite Kan Bağışlandı - Son Dakika
Yerel

Elazığ'da '1 Kan Ver, 3 Hayat Kurtar' Sloganıyla 2 Günde 100 Ünite Kan Bağışlandı

Elazığ\'da \'1 Kan Ver, 3 Hayat Kurtar\' Sloganıyla 2 Günde 100 Ünite Kan Bağışlandı

Elazığ’da Türk Kızılayı tarafından kurulan kan bağışı çadırında 2 gün içerisinde 100’den fazla kişi kan bağışında bulundu.

19.05.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da Türk Kızılayı tarafından kurulan kan bağışı çadırında 2 gün içerisinde 100'den fazla kişi kan bağışında bulundu.

Türk Kızılayı Elazığ Şubesi tarafından '1 Kan Ver, 3 Hayat Kurtar' sloganı kapsamında stant kuruldu. İzzetpaşa Meydanı'nda kurulan stantta Türk Kızılayı, vatandaşlardan kan toplamaya devam ediyor. 2 gün içerisinde 100 ünitenin üzerinde kan toplanan stantta, pazar gününe kadar bağışların daha da artmasının beklendiği belirtildi. Standı dün kurduklarını belirten Elazığ Türk Kızılayı Kan Bağışı Merkezi Doktoru Mehmet Hoşun, "Kan bağışı kabulüne dün başladık. Bir hafta boyunca vatandaşlarımızın kan bağışlarını kabul edeceğiz. Kan vermek isteyen vatandaşlarımızın ve Elazığlı hemşehrilerimizin ilgisi ve alakasını bekliyoruz. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. O yüzden vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz. Standın ikinci günü şu anda bağışlarımız yüz üniteyi geçmiş durumdadır. Bütün vatandaşlarımızı kan bağışına ve hayat kurtarmaya '1 Kan Ver, 3 Hayat kurtar' sloganı eşlinde davet ediyorum" diye konuştu.

Kurulan stantta Elazığ Türk Kızılayı şubesi tarafından 24 Mayıs Pazar gününe kadar kan bağışının kabul edileceği belirtildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ'da '1 Kan Ver, 3 Hayat Kurtar' Sloganıyla 2 Günde 100 Ünite Kan Bağışlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement