Elazığ'da 1000 Polisin Katılımıyla Huzur Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da 1000 Polisin Katılımıyla Huzur Operasyonu

Elazığ\'da 1000 Polisin Katılımıyla Huzur Operasyonu

Elazığ'da 1000 polisin katılımıyla huzur operasyonuELAZIĞ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 1000 polisin katılımıyla 'Huzur 23 Genel Asayiş Uygulaması' yapıldı.

30.04.2016 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da 1000 polisin katılımıyla huzur operasyonu

ELAZIĞ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 1000 polisin katılımıyla 'Huzur 23 Genel Asayiş Uygulaması' yapıldı. Emniyet Müdürü Nihat İşlek'in yönettiği uygulamada, kentteki bütün mahallelerde işyerleri denetlendi, vatandaşlar kimlik kontrollerinden geçirildi, araçlar arandı, şüpheliler gözaltına alındı.

Elazığ'da son yılların en büyük asayiş uygulaması yapıldı. Emniyet Müdürü Nihat İşlek'in yönettiği ve 1000 polisin katıldığı dün gece geç saatlere kadar süren 'Huzur 23 Genel Asayiş Uygulaması'nda Elazığ kent merkezi adeta didik didik elden geçirildi. kentteki bütün mahallelerde işyerleri denetlendi, araçlar arandı, vatandaşlar kimlik kontrolünden geçirildi, şüpheliler gözaltına alındı. Emniyet Müdürü Nihat İşlek, asayiş uygulamasında 162 işyerinin denetlendiğini, 2 bin 675 kişinin kimlik kontrolünden geçirildiğini, 447 araçta ise arama yapıldığını belirterek,

"Kontrollerde aranan 3 kişi gözaltına alınırken, 15 iş yeri hakkında işlem yapıldı. 16 Araç sürücüsüne 11 bin 600 lira ceza kesildi.

Uygulamada ayrıca bir kuru sıkı tabanca ve bu tabancaya ait 11 mermi, bir muşta ve bir miktarda esrar ele geçirildi. Elazığ halkı polise destek veriyor. Asayiş uygulamaları aynı hızda devam edecek" dedi. Vatandaşları özellikle telefon dolandırıcılığına karşın uyaran İşlek,

"Özellikle bu telefon dolandırıcılığıyla ilgili kendini polis, asker, savcı gibi kamu görevlisi olarak tanıtanlara kesinlikle inanmasınlar. Hiçbir devlet görevlisi vatandaştan para istemez. Böyle bir durumda direkt telefonlarını kapatıp 155'i arasınlar, biz de gerekli çalışmaları yapalım. Yakın zamanda asayiş şubemiz, bu konu ile ilgili 3-4 operasyon yaptı ve 5 şahıs tutuklandı." dedi. Asayiş uygulamasına katılan gazetecilere daha sonra polisler tarafından tatlı ikram edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da 1000 Polisin Katılımıyla Huzur Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement