Elazığ'da 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı 2 Ölü, 1 Yaralı

Elazığ\'da 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı 2 Ölü, 1 Yaralı

Bingöl Karayolu'nda, akşam saatlerinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

02.05.2016 01:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl Karayolu'nda, akşam saatlerinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Bingöl'den Elazığ istikametine doğru gelmekte olan Ali Demirhan'ın kullandığı 34 KG 3107 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Eyüp Durmuş yönetimindeki 01 DEN 05 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar şarampole yuvarlandı. Olayın sağlık ekiplerine bildirilmesi üzerine kaza yerine yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve UMKE ile jandarma ekipleri sevk edildi. 112 sağlık ekipleri, kaza yerinde yaptıkları ilk kontrollerde, 34 KG 3107 plakalı araç sürücüsü Ali Demirhan ve 01 DEN 05 plakalı araç sürücüsü Ali Durmuş'un kaza yerinde hayatlarını kaybettiğini, Ramazan Üzümcüoğlu'nun ise yaralandığını tespit etti. Yaralı Üzümcüoğlu, ambulansla Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden 2 sürücü de otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement