Elazığ'da 60 Polis Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da 60 Polis Gözaltına Alındı

Elazığ\'da 60 Polis Gözaltına Alındı

Elazığ' da Fetullahçı terör örgütü/paralel devlet papılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 60 polis, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

24.07.2016 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ' da Fetullahçı terör örgütü/paralel devlet papılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 60 polis, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce açığa alınan 60 polis, bu sabah düzenlen eş zamanlı bir operasyonla gözaltına alındı. Aralarında, 2 emniyet müdür yardımcısı, 7 şube müdürü, 11 emniyet amiri, 20 komiser ve komiser yardımcısının bulunduğu 60 polis, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Hastanede sağlık kontrolünden çıkarılan polislerden biri kameralara dönerek, 'Darbe yapanın Allah belasını versin" dedi.

Gözaltına alınan polisler Adli Tıp Kurumu'na getirildiği sırada hastane önünde bulunan vatandaşlar polislere, "Bizim silahlarımızla bize saldırdınız, haram olsun yediğiniz lokmalar, bu araçlar halkın araçları, bu araçlara bunları bindirmeyin, yerde sürükleyerek götürün" diye bağırarak tepki gösterdi. Gözaltına alınan polisler, yapılan sağlık kontrollerinden sonra sorgulanmak üzere Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da 60 Polis Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement