Elazığ'da Apartman Çatısında Yangın Paniği - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Apartman Çatısında Yangın Paniği

Elazığ\'da Apartman Çatısında Yangın Paniği

Elazığ'da 9 katlı apartmanın çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu.

23.06.2015 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da 9 katlı apartmanın çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin yetersiz kaldığı bölümlerde ise apartman sakinleri çeşme hortumuyla alevlere su sıkarak müdahale etmeye çalıştı.

Elazığ Hilalkent Mahallesi 4 bloktan oluşan Defne Sitesi'nin bir bloğunun çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede tüm çatıyı kaplayan, yangını söndürmek için gelen Elazığ İtfaiyesi, yangını söndürmekte yetersiz kaldı. 9 katlı apartmanın çatı katındaki yangını söndürmek için itfaiyenin merdivenli aracının müdahale sırasında hortumun patlamasına tepki gösteren bina sakinleri ile itfaiyeciler arsında arbede yaşandı. Duruma müdahale eden polis, vatandaşları uzaklaştırarak, itfaiye erlerinin çalışmasını sağladı.

Apartman sakinleri, itfaiyenin yetersiz olduğunu ve yangına müdahale edemediğini ileri sürerken, çatısı yanan apartmanın 9'uncu kattaki vatandaşlar yangına, pencereden çıkardıkları hortumlarla su sıkarak müdahale etti. Bazı vatandaşlar da mutfaktaki kaplarla taşıdıkları su ile çatı saçağındaki alevleri söndürmeye çalıştığı gözlendi. Bazı belde belediyelerinden gelen itfaiye araçlarının desteği ile saatler süren müdahalenin ardından yangın kontrol altına alınırken, çatı katının saçak kısmı tamamen yandı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Apartman Çatısında Yangın Paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement