Elazığ'da "Bordo Beyaz Güvenilir Gıda Projesi" - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da "Bordo Beyaz Güvenilir Gıda Projesi"

Elazığ\'da "Bordo Beyaz Güvenilir Gıda Projesi"

Elazığ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Borda Beyaz Güvenilir Gıda Projesi' tanıtım toplantısı düzenlendi.

27.10.2016 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Borda Beyaz Güvenilir Gıda Projesi' tanıtım toplantısı düzenlendi.

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Karahan, gıda satışı ve toplu tüketim yerlerinde güvenilir gıda uygulaması kapsamında hayata geçirilen projenin tanıtımını yaptı.

Karahan, proje kapsamında güvenirliği tespit edilen lokanta, restoran ve otellere borda beyaz bayrak vereceklerini açıkladı.

Güvenilir gıda uygulaması kapsamında iş yerlerine genelde mavi bayrak verildiğini ancak Elazığ'a özgü olarak bordo beyaz bayrak tercih ettiklerini ifade eden Karahan, şöyle konuştu:

"Bu uygulama ile lokanta ve otellerden başlayarak bu endişelerimizi ortadan kaldırma yoluna gideceğiz. Bununla yetinmeyeceğiz, yaklaşık 5 bin civarında denetim yetkimizde olan her türlü işletmeyi bu tür uygulamalarla standartları daha yüksek, Avrupa Birliği standartlarında, rahat ulaşılabilir, hijyen kalitesi yüksek olan ortamlar ve işletmeler haline getirmeyi planlıyoruz."

Program çayda çıra gösterisi ve pasta kesimiyle sonda erdi.

Toplantıya, Elazığ Vali Vekili Haluk Çakmak, kurum müdürleri, işletme sahipleri ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elazığ'da 'Bordo Beyaz Güvenilir Gıda Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement