Elazığ'da Otomobilde Esrarla Yakalanan 2 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Otomobilde Esrarla Yakalanan 2 Şüpheli Tutuklandı

Elazığ\'da Otomobilde Esrarla Yakalanan 2 Şüpheli Tutuklandı

Elazığ’da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada bir otomobil içerisinde yakalanan 3 kilogramdan fazla uyuşturucu maddeyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

30.06.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada bir otomobil içerisinde yakalanan 3 kilogramdan fazla uyuşturucu maddeyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında Elazığ- Bingöl yolunda çalışma yaptı. Çalışmada durdurulan bir otomobilde narkotik köpekleri ile arama yapıldı. Aramalarda kat kat poşetlerle sarılmış 3 kilo 198 gram kubar esrar ele geçirildi.

Araçta bulunan şüpheliler S.İ. ve E.A., gözaltına alındı. KOM Şubesi'ne götürülen 2 şüpheli ifadesi alınmasının ardından uyuşturucu madde ticareti suçundan sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Otomobilde Esrarla Yakalanan 2 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement