Tek Başına Protestocuların Önüne Dikildi: Ne Kürdistan'ı - Son Dakika
Güncel

Tek Başına Protestocuların Önüne Dikildi: Ne Kürdistan'ı

Tek Başına Protestocuların Önüne Dikildi: Ne Kürdistan\'ı

Elazığ'da IŞİD'in Kobani'ye saldırılarını protesto eden grup ile vatandaş arasında gerilim yaşandı. Protestocuların önüne geçen vatandaş 'Ne Kürdistan'ı' diye bağırdı.

07.10.2014 17:02  Güncelleme: 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kobani'de IŞİD saldırılarını protesto etmek için dün başlayan şiddet eylemleri bir çok kentte bugün de devam ediyor. Öğle saatlerinde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere çeşitli illerde olaylar çıktı. Elazığ'da da Kobani'de IŞİD saldırılarını protesto eden bir grup yürüyüş yaptı.

"TÜRKÇE KONUŞ ANLAMIYORUZ" TEPKİSİ

Elazığ'da DBP'liler Hozat Garajı'nda toplanıp PTT Meydanı'na yürüdü. Yürüyüş sırasında polis ile protestocular arasında itişmeler yaşandı. Burada DBP il başkanı Kürtçe konuşurken yanına yaklaşan bir kişi 'Türkçe konuş anlamıyoruz' dedi.

PROTESTOCULARIN ÖNÜNE DİKİLDİ, "NE KÜRDİSTAN'I" DİYE BAĞIRDI

Gruptakilerin 'Kürdistan' diye bağırması üzerine bu kişi 'Ne kürdistan'ı' diye tepki gösterince polis tarafından uzaklaştırıldı. Daha sonra oturma eylemi yapan grup dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tek Başına Protestocuların Önüne Dikildi: Ne Kürdistan'ı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • mithat yaşar: bütün vatanseverler bu tepkileri göstermeliyiz 36 2 Yanıtla
  • mehmetkurt: helal gakgom 22 1 Yanıtla
  • AdiM-YeSiL: Türkiye eşek gibi anırmakla olmaz git kobani yi kobani de savunun EŞEK'ler. . . . . . . ! 15 4 Yanıtla
  • vatan: Seni doğuran ananın ellerinden öperim cocuk. ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN ! 19 0 Yanıtla
  • onur yılmaz: polisin tutumu da çok yanlış adam kendi ülkesinde ütopya hayaliyle andıkları kürdis. . . diye bir yerin propagandasını yapıyor polis göstericiler yerine vatanının da bu söylemlere tepki göstereni uzaklaştırıyor eyyy c. başsavcıları siz ne yaparsınız bu insanlar böyle bağırıp çağırdıkça. . 12 1 Yanıtla
  • uğur ünal: milyonlarca DELİ TÜRK ten sadece biri. . DİMİ TEK BAŞINA NE YAPABİLİR Kİ. . 7 1 Yanıtla
  • Hıyar Akitciler: hükümet istifa et 3 3 Yanıtla
  • davut: kürtleri istemiyoruz. . . . ALLAH TÜRK'ü korusun!!!! 3 2 Yanıtla
  • kaya ayak: şimdi anlamadığım burda ne işiniz var, çıkın gidin kobaneye savaşın adam gibi en azından öldüyünüzde arkanızdan iyi konuşan iki kişi olur. KURBAN olun bu ülkeye size tüm imkanları sağlıyor gidin irana tek bir kürt her hangi bir kurumda çalıştırılmıyor. Bende kürt oğlu kürdüm ama sizden utanıyorum. . . . . 5 0 Yanıtla
  • piskubat: gelen çocuğa gömüp ertekeyede 15 adam yatırsaydın alayını kovalardıız. helal 2 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement