Elazığ'da Pkk/kck Operasyonu: 11 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Pkk/kck Operasyonu: 11 Gözaltı

Elazığ\'da Pkk/kck Operasyonu: 11 Gözaltı

ELAZIĞ merkez, Kovancılar ile Karakoçan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği operasyonda PKK/KCK terör örgütü propagandası yaptıkları iddiasıyla 11 kişi suçundan gözaltına alınırken, 2 kişinin aranmasına başlandıb Elazığ dahil 5 ilde yürütülen FETÖ/PDY operasyonunda ise gözaltına alınan 12...

20.12.2016 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ELAZIĞ merkez, Kovancılar ile Karakoçan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği operasyonda PKK/KCK terör örgütü propagandası yaptıkları iddiasıyla 11 kişi suçundan gözaltına alınırken, 2 kişinin aranmasına başlandıb Elazığ dahil 5 ilde yürütülen FETÖ/PDY operasyonunda ise gözaltına alınan 12 kişi adliyeye sevkedildi.

Merkez ve Kovancılar ile Karakoçan ilçelerinde Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü operasyonda terör örgütü PKK propagandası yaptıkları öne sürülen 11 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ndan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

"Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce PKK/KCK terör örgütü propagandası yapmak suçundan yürütülmekte olan soruşturma ile ilgili olarak; 20.12.2016 tarihinde Elazığ il merkezli aralarında Karakoçan ve Kovancılar ilçelerinin de bulunduğu noktalara eş zamanlı olarak 13 şahsa yönelik gerçekleştirilen operasyon neticesinde; toplamda 11 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup, 2 şüpheli şahsın ise aranma çalışmaları devam etmektedir. Gözaltına alınan şahısların ikametlerinde yapılan aramalar neticesinde;çok sayıda yasaklı yayın (kitap, dergi), örgüt elebaşının ve örgüt mensuplarının olduğu çok sayıda fotoğraf ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkıdan çevirme namlusu açık 7.65 görünümlü tabanca ve dijital materyaller ele geçirilmiştir."

Öte yandan Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından Elazığ dahil, İstanbul, Ankara, Malatya ve Kahramanmaraş olmak üzere 5 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 12 kişi, Emniyet'teki sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedildi. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Pkk/kck Operasyonu: 11 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement