Elazığ'da PKK Kck Operasyonu 8 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da PKK Kck Operasyonu 8 Gözaltı

Elazığ\'da PKK Kck Operasyonu 8 Gözaltı

Elazığ'da PKK/KCK operasyonu: 8 gözaltıElazığ Emniyet Müdürlüğü'nün, Elazığ merkez ve Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde yürüttüğü PKK/KCK operasyonu kapsamında, aralarında 2 HDP milletvekili adayınında da bulunduğu toplam 8 HDP ve DBP yöneticisi gözaltına alındı.

31.05.2016 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da PKK/KCK operasyonu: 8 gözaltı

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nün, Elazığ merkez ve Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde yürüttüğü PKK/KCK operasyonu kapsamında, aralarında 2 HDP milletvekili adayınında da bulunduğu toplam 8 HDP ve DBP yöneticisi gözaltına alındı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü ekipleri, önceden tespit edilen evlere bugün sabah erken saatlerinden itibaren eş zamanlı baskınlar yaptı. Elazığ merkez ve Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde toplam 8 adrese eş zamanlı düzenlenen baskınlar sırasında, HDP Elazığ eski il başkanı Yunus Güneş, HDP Elazığ Merkez İlçe Başkanı Semra Çelik, DBP İl Başkanı ve eski İHD Elazığ Şube Başkanı Nafiz Koç, HDP Elazığ Milletvekili adayları Türkan Bingöl ve İbrahim Bingöl, parti üyelerinden Hasan Üzüm, Ahmet Emektar ve Hüseyin Acar olmak üzere toplam 8 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan ve Elazığ'a getirilen 8 kişi, sağlık kontrolü için Elazığ Eğitim ve Araştırmasa Hastanesi'ne getirildi. Yapılan kontrollerin ardından 8 kişi, sorgulanmak üzere Elazığ Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da PKK Kck Operasyonu 8 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement