Elazığ'da "Toplum Kalkınmasına Gönül Elçileri Projesi ve Koruyucu Aile" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Elazığ'da "Toplum Kalkınmasına Gönül Elçileri Projesi ve Koruyucu Aile" Toplantısı

Elazığ'da, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından "Toplum Kalkınmasına Gönül Elçileri Projesi ve Koruyucu Aile" konulu toplantı yapıldı.

17.02.2013 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından "Toplum Kalkınmasına Gönül Elçileri Projesi ve Koruyucu Aile" konulu toplantı yapıldı.

Elazığ Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Orhan Yavuz, Gazi Huzurevi'nde gerçekleştirilen toplantıda, projenin amacı ve içeriği hakkında bilgi verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan projenin Elazığ ayağını gerçekleştirmek üzere bir araya geldiklerini ifade eden Yavuz, projenin tanıtılması amacıyla bütün camilerde vaaz ve hutbelerde konunun öneminin anlatıldığını, basına yönelik bir bilgilendirme yapıldığını ve bugünkü toplantıda da bürokrat eşlerine tanıtım yapılacağını kaydetti.

Yavuz, koruma altındaki çocukların maddi olanaklar açısından bir ihtiyaçlarının bulunmadığını, bütün ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılandığını ifade ederek, korunmaya muhtaç çocukların sadece sevgi ve şefkate ihtiyaç duyduklarını, bu projenin de o sevgi ve şefkati sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini aktardı.

Toplantıya, Elazığ Valisi Muammer Erol'un eşi Nazmiye Erol, protokol üyelerinin, ilçe kaymakamlarının ve kurum müdürlerinin eşleri katıldı.

Muhabir: Emrah Gökmen

Yayıncı: Önder Felek - ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elazığ'da 'Toplum Kalkınmasına Gönül Elçileri Projesi ve Koruyucu Aile' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement