Elazığ'da Tütünle Mücadele Toplantıları - Son Dakika
Yerel

Elazığ'da Tütünle Mücadele Toplantıları

Elazığ\'da Tütünle Mücadele Toplantıları

Elazığ’da tütünle mücadele kapsamında Halk sağlığı müdürlüğü tarafından işletme sahipleri ile toplantı yapıldı.

19.10.2016 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da tütünle mücadele kapsamında Halk sağlığı müdürlüğü tarafından işletme sahipleri ile toplantı yapıldı.

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü, dumansız hava sahası çalışmaları kapsamında kentteki işletmelerle tütünle mücadele sonbahar toplantıları yapmaya başladı. Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Birimi tarafından yapılan toplantılar kapsamında işletme sahiplerine bilgiler aktarılırken, uyarıcı, sigara içilmez logosu işlenmiş saat, kalem, not defteri, el broşürü verildi.

Halk Sağlığı Müdürü İbrahim Halil Akkuş, yapılan toplantılarla ilgili bilgi verdi. Tütünle mücadelenin kesintisiz devam ettiğini aktaran Akkuş,"Soğuk havaların kapımıza dayandığı şu günlerde işletme sahipleriyle artık gelenek haline gelen tütünle mücadele sonbahar toplantılarını gerçekleştirmeye başladık. İlk toplantı şehrin merkezine yakın işletme sahipleriyle yapıldı. Karşılıklı fikir alış verişi bulunan işletme sahipleriyle yapılan bu toplantı da tütün ve tütün ürünleriyle mücadele kararlılığımız vurgulanmış ve bu kapsamda yararlı bir toplantı olmuştur" dedi.

Gelecek nesillere daha yaşanılır ve daha sağlıklı bir yaşam alanı bırakmanın herkesi görevi olduğunu aktaran Akkuş, "Yarınlarımızın inşasında dumansız hava sahasının gerekliliği artık tüm dünyada kabul görmüş bir çalışmadır. Bu konuda ülkemizde ve ilimizde yapılan çalışmalardan dolayı dünyanın gözü üzerimizde. Gelecek nesillere daha sağlıklı, daha yaşanılabilir bir yaşam alanı bırakmak için, dumansız yaşam alanını daha da genişletmek toplumdaki tüm bireylerin birlikte çaba harcanması ile gerçekleştirilebilecek bir kültür döngüsü ile hayat bulacaktır. Tütün ve tütün ürünleriyle mücadelemizde başarının sırrı herkesin az çok demeden yapacağı katkıda olduğu unutulmamalıdır" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ'da Tütünle Mücadele Toplantıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement