Elazığ'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı

Elazığ\'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı

Elazığ’da uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

08.12.2016 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden biri ise otomobille polis aracına çarparak kaçtı. Olayda 1 polis yaralandı.

Olay, Elazığ- Malatya yolu Baskil kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Elazığ Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, savcılık koordinesinde yürüttüğü uyuşturucu ticareti soruşturması kapsamında, teknik takipte bulunan V.Z.Ç. idaresindeki 34 plaka otomobile, kent girişinde Baskil kavşağında "dur" ihtarı çekti. İhtara uymayan şüpheli araç sürücüsü, otomobille polis aracına çarparak kaçtı. Olayda şüphelinin çarptığı araçta bulunan bir polis memuru hafif yaralandı.

Bunun üzerine polis, Baskil ilçesi Sarıgül köyü muhtarlığı binasının yanındaki depoya ve 23 plakalı bir araca daha baskın yaptı. Depoda atıl bulunan çek yat arkasına saklanmış 19 kilogram esrar bulan polis, otomobilde ise satışa hazır gramlık paketler halinde toz ve kubar esrar ele geçirdi. Depoyu kullanan K.K. ile araçta bulunan şüpheliler M.K. G.E. ve Ö.Y. gözaltına alındı.

Polise çarpıp, kaçan V.Z.Ç.'nin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement