Elazığ'daki Hırsızlık Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Elazığ'daki Hırsızlık Operasyonu

Elazığ’da jandarma ekipleri tarafından trafo ve enerji kablolarının çalınmasıyla ilgili yapılan operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 2’si tutuklanırken, 8’i hakkında ise adli kontrol cezası verildi.

15.05.2015 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından trafo ve enerji kablolarının çalınmasıyla ilgili yapılan operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 2'si tutuklanırken, 8'i hakkında ise adli kontrol cezası verildi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Elazığ, Sivas ve Mersin'in merkez ve ilçelerinde meydana gelen 36 farklı haberleşme, enerji nakil kablo ve trafo hırsızlığı olaylarıyla ilgili 3 gün önce operasyon yapmıştı. Elazığ ve Diyarbakır'da yapılan operasyonda 20 şüpheli gözaltına alınmıştı. Yapılan operasyonda suçta kullanıldığı değerlendirilen 2 araç, 4 adet av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca, 2 adet av bıçağı, 11 adet trafo, 9 adet trafo bobini, 7 adet su dinamosu, 8 bin 426 metre çeşitli çap ve ebatlarda kablo, 20 adet bakır mutfak eşyası, 2 adet matkap, 1 adet zımpara makinası, 85 adet ampul ile yaklaşık 1 ton civarında bakır hurda malzeme ele geçirilmişti.

Dün adliyeye sevk edilen zanlılardan 10'u savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen 10 şüpheliden 2'si ise tutuklanırken, 8'ine de adli kontrol cezası verildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Elazığ'daki Hırsızlık Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement