Elazığ'daki Kazada Esnaf Odası Başkanı ve Eşi Öldü - Son Dakika
Güncel

Elazığ'daki Kazada Esnaf Odası Başkanı ve Eşi Öldü

Elazığ\'daki Kazada Esnaf Odası Başkanı ve Eşi Öldü

Elazığ'da meydana gelen trafik kazasında, Kovancılar İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı 44 yaşındaki Cemal Sağır ve eşi 43 yaşındaki Ayten Sağır ile 44 yaşındaki Fatma Yalçın öldü.

24.07.2015 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da meydana gelen trafik kazasında, Kovancılar İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı 44 yaşındaki Cemal Sağır ve eşi 43 yaşındaki Ayten Sağır ile 44 yaşındaki Fatma Yalçın öldü.

İlk kaza saat 13.00 sıralarında, Elazığ- Kovancılar İlçesi karayolunun 21. kilometresinde meydana geldi. Kovancılar yönüne giden Hüseyin Akalın yönetimindeki VN-518-F Hollanda plakalı minübüs, karşı yönden gelen Kovancılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Sağır yönetimindeki 23 K 4043 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Sağır'ın eşi Ayten Sağır olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Cemal Sağır, Fatma Yalçın, Gülsüm Yalçın ile Hollanda plakalı minübüsteki Cebrail Akalın Elazığ Eğitim ve Araştırma ve Fırat Üniversitesi hastanelerine kaldırıldı. Oda Başkanı Cemal Sağır ile Fatma Yalçın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi. Kaza nedeniyle Hollanda plakalı minübüsün sürücüsü Hüseyin Akalın ise Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Elazığ'daki ikinci kaza ise merkez Yurtbaşı Beldesi Akmezra mevkiinde meydana geldi. Sürücüleri öğrenilemeyen 23 FC 311 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 23 TC 783 plakalı otomobil, tren istasyonu mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Kazada hurdaya dönen araçlarda yaralanan 2'si ağır 5 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

- Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'daki Kazada Esnaf Odası Başkanı ve Eşi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Turgut düzgün: ALLAH RAHMET EYLESİN.KEDERLİ AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM 0 0 Yanıtla
  • duzgun23: Mekanlari cennet olsun 0 0 Yanıtla
  • duzgun 23: Allah rahmet eylesin 0 0 Yanıtla

Advertisement