Elazığ'da 3 Kişinin Öldüğü Patlamada Dev Çukur Oluştu - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da 3 Kişinin Öldüğü Patlamada Dev Çukur Oluştu

Elazığ'ın Palu ilçesindeki patlamada 3 kişi hayatını kaybetti. Patlama sonrası oluşan dev çukur, patlamanın şiddetini gözler önüne serdi. Valilik, olayın terör saldırısı olmadığını açıkladı.

13.06.2015 23:08  Güncelleme: 23:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'ın Palu ilçesi kırsalında meydana gelen ve baba ile 2 çocuğunun öldüğü patlamanın şiddetini, patlama sırasında açılan 3 metre genişliğindeki 1,5 metrelik çukur gözler önüne serdi. Patlamayla ilgili valilik tarafından yapılan açıklamada, ilk belirlemelere göre olayın terör bağlantılı olmadığı ifade edildi.

BABA VE 2 ÇOCUĞU HAYATINI KAYBETTİ

Olay, saat 17.00 sıralarında Palu ilçesi Bozçanak köyü Hanönü mezrasında meydana gelmişti. Baba Çetin Yıldırım (33), çocukları Ensar (9) ve Ecrin Yıldırım (3) ile birlikte el arabası ile tali yol kenarında bulunan su menfezine çöp dökerken patlama meydana gelmişti. Patlamada baba ile 2 çocuğu olay yerinde hayatını kaybetmişti.

3 METRELİK ÇUKUR OLUŞTU

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafından olay yerine sevk edilen olay yerin inceleme ekipleri 3 saat süren çalışmasını tamamladı. İncelemenin tamamlanmasının ardından baba ile 2 çocuğunun cansız bedeni ambulanslarla otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. jandarmanın olay yerinden ayrılmasının ardından köylüler, olay yerini yakından inceledi. Patlamanın olay yerinde 3 metre genişliğinde 1,5 metreden fazla derinlikte çukur açması dikkat çekti.

TATİL İÇİN GELMİŞ

Öte yandan, Baba Çetin Yıldırım'ın eşi ve çocukları ile hafta sonu tatilini geçirmek için annesinin evine geldiği, çevrede bulunan çöpleri toplayarak el arabasıyla menfeze dökerken meydana geldiği ileri sürüldü.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI: İLK İNCELEME TERÖR OLMADIĞI YÖNÜNDE

3 kişinin ölümüyle sonuçlanan patlama ile ilgili Elazığ Valiliği tarafından açıklama yapıldı. Yapılan yazılı açıklamada," Elazığ'ın Palu İlçesi, Bozçanak Köyü, Hamam (Hanönü) Mezrası yolu üzerinde 13 Haziran 2015 günü saat 17: 00 sıralarında meydana gelen patlama neticesinde, adı geçen mezrada Çetin Yıldırım, ile çocukları Ensar ve Ecrin Yıldırım adlı vatandaşlarımız olay yerinde hayatlarını kaybetmiştir. Olayın hemen akabinde bölgeye sevk edilen güvenlik güçlerimizin yaptıkları ilk inceleme neticesinde, patlamanın bir terör hadisesi olmadığı kanaatine varılmıştır. Palu Cumhuriyet Başsavcılığınca olayla ilgili adli soruşturma başlatılmış olup, olayın sebebi ile ilgili daha somut bilgilere ulaşıldığında kamuoyu ile de paylaşılacaktır.Olayda vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz" denildi.

Elazığ\'da 3 Kişinin Öldüğü Patlamada Dev Çukur Oluştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da 3 Kişinin Öldüğü Patlamada Dev Çukur Oluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • sarsıntı: şırnak ta terörist partisine oy atan polis ve asker vatan haini olmuş 2 52 Yanıtla
  • Kayseri: SADECE GÖZLERİNİZİ KAPATIN VE 1 DAKIKA KÜRTSÜZ BIR TÜRKIYE HAYAL EDIN. MUTLU HUZURLU TEMİZ BİR TÜRKIYEYE ULAŞACAKSINIZ BAKIN GÖRÜN 26 24 Yanıtla
  • YABAN GULU: HDP ZARARDAN BAŞKA NE VERDI BU ULKEYE.BEBEK KATILLERINI INSAN YERINE KOYMAYIN. 15 31 Yanıtla
  • KÜRT: BEN KÜÇÜK YAŞTA VAN DA DÜNYAYA GELMIS 10 YASINDA IKEN İSTANBUL A GOCMUS BIR KÜRT ÜM. BABAM PEKEKE BASKILARINA DAYANAMAYIP İSTANBUL A GÖÇMÜŞ. IYIDE ETMİŞ. KABESI TAKSIM OLAN.ELINDE BEBEK KANI VE ASKER KANI AKAN.HER TURLU KACAKCILIGI VE REZILLIGI YAPAN.KENDISININ KÜRT OLDUĞUNU IDDIA EDEN.SELAHATTIN DEMİRTAŞ VE HDPKK BENİM TEMSILCIM OLAMAZ.BEN MMÜSLÜMAN VE KÜRT ÜM. PKK YI SAVUNAN HERKES BENIMDE DUSMANIMDIR 34 11 Yanıtla
  • Vatandaşın biri: Biri üç biri dokuz ıkı cocuk allahım sen büyüksün sen koru yarabbi cok üzüldüm 38 0 Yanıtla
  • MEMMET: HDP VE PKK BİR KAFİR PROJESİDİR VE AMACI ÜLKEYİ BÖLMEKTİR 18 16 Yanıtla
  • cimbommm : sarsıntı...bozuntusu sen bu zihniyette olduğun sürece bu güzel vatananımın asıl vatan haini sensin. insanların demokrasi tercihine saygı duymak zorundasın 25 0 Yanıtla
  • Batu: Tabi canım terör işi değildir bombayı kesin köydeki kezban yenge döşemiştir köye domuz girmesin diye 9 9 Yanıtla
  • mit: Kesin telimat var.gormeyin.duymayin.karismayin.pkk.akp. 1 16 Yanıtla
  • Keşif: Palu kovancılar Arıcak kovancılar karakocan sakat bolgeler 2 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement